promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna az egész országot meghatotta - Csak úgy özönlenek a gratulációk a műsorvezető posztjához
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges nap ez Lékai-Kiss Ramóna számára, aki meglepően őszinte üzenetet rakott ki a közösségi oldalára.

A Barátok közt egykori színésznője, Lékai-Kiss Ramóna jelenleg az ország egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetője, de a rengeteg munka mellett szerencsére jut ideje a családjára is, ami nagyon fontos, hiszen van egy 3 éves gyermekük a kézilabdázóként ismert férjével, Lékai Mátéval. Még a mai napi dúl a sztárpár között a szerelem, és most is úgy néznek egymásra, mint a tinik – pedig majdnem elmaradt az esküvőjük.

Lékai-Kiss Ramóna életében különleges nap ez a mai, hiszen most van a harmadik házassági évfordulójuk a férjével, ez pedig azt hozta ki a hírességből, hogy megosszon a követőivel pár bensőséges, romantikus képet, amikhez egy igazán megható üzenetet is fűzött, amiből kiderül, hogy valóban még mindig szerelmesek egymásba, és örökre együtt akarnak maradni.

„Hol is kezdjem... Ritkán szoktunk nyilvánosan ömlengeni, de ma engedjétek meg nekünk, ugyanis ma vagyunk három éves házasok! Kimondani is durva! Tudom, tudom a három nem is olyan sok és a cél nekünk is az 50, de annyira menő, hogy három éve azt mondthatom, hogy a férjem. Úgy szeretek feleség lenni. Nekem ez szent kötelék és igyekszem mindent megtenni azért, hogy ez még nagyon sokáig így legyen (mondjuk örökké)! Hétvégén volt egy beszélgetés, ahol egy szerelmes pár elmesélte, hogy mikor először találkoztak milyen ruhában volt a másik, én persze azonnal »számon kértem« a férjemen, hogy vajon emlékszik-e rá mit viseltem az első randin..... nem emlékezett én persze megsértődtem, de csak csöndben, mert ha megkérdezte volna Máté, hogy Ő mit viselt, nem tudtam volna válaszolni! Arra viszont emlékszem milyen volt az első pillantás, az első csók, az első érintés, hogy mennyire levett a lábamról, hogy két perc alatt 100 kérdést tett fel, hogy vicces volt, hogy a szép szemeivel rámnézett, hogy úgy kezelt mint egy »kislányt«.... és akkor ott, azonnal és menthetetlenül beleszerettem és ez azóta is tart! Csak azt kívánom nekünk, (bár tudom Te nem hiszel a Hamupipőke mesében) hogy ez a szerelem tartson örökké! Szeretlek és köszi, hogy vagy!”

– írta Lékai-Kiss Ramóna.

Szabó Zsófi és Ördög Nóra is kedvelték a posztot, aminél Lékai-Kiss Ramóna egykori Barátok köztös színésztársa, Som-Balogh Edina és többek között Budavári Fülöp is hagyott egy támogató kommentet – másoknak pedig egyenesen könnyeket csalt a szemükbe a színésznő őszinte irománya, amihez rengeteg gratuláció érkezett.

Itt lehet megtekinteni Lékai-Kiss Ramóna posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás