promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna esküvője majdnem elmaradt, csak a szerencsén múlt, hogy megtartották
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna, a Sztárban sztár zsűritagja 2019-ben ment férjhez Lékai Mátéhoz. Most visszaemlékezett az akkori esküvőjükre, ami majdnem meghiúsult, egy hajszálon függött az egész.

Párjával két esküvőt tartottak, az első egy szűk körű, polgári, amin csak a két tanú, a húga és a férje öccse volt jelen rajtuk kívül, aztán pedig tartottak egyet a vendégseregnek. Az előbbi viszont majdnem elmaradt Lékai-Kiss Ramóna kb. egy órás késése miatt.

A páros nehezen talált szabad időpontot, gyorsan akarták megszervezni az egészet, ezért nem is Veszprémben, hanem Nemesvámoson kötötték össze az életüket.

„Eljött a nap, elkezdtem készülődni, de mivel a kisfiunk akkor még egészen pici, pár hónapos volt, kissé elsodortak az anyai teendők. Mire észbe kaptam, már rohanni kellett. Gyorsan beültünk az autóba négyen, amikor eszembe jutott, hogy nincs csokrom”

– emlékezett vissza a TV2 műsorvezetője.

Végül sikerült szerezni csokrot, a második virágboltban talált néhány virágot, amit gyorsan összekötöttek, és indulhatott az esküvőjére, ahonnan 40 percet késett. Szerencséjükre nem volt utánuk másik szertartás, és az anyakönyvvezető megvárta őket, így rendben lezajlott az esküvőjük.

„Éreztem, hogy minden rendben lesz, nem pánikoltam túl magam, bár lehet, hogy ez köszönhető volt annak a delíriumnak is, amelyben egy alig pár hónapos kisbaba anyukája érzi magát általában”

– tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás