promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna kitálalt különös pénzügyi helyzetükről
Borítókép:  YouTube.com/JOYhungary (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna szóba hozta a közös pénzügyeket, de a Sztárban sztárban történtekről is beszámoltak.

Lékai-Kiss Ramóna már számos területen bizonyított: a Barátok Közt egykori színésznője már műsorvezetőként is kipróbálta magát, most pedig a Sztárban Sztár zsűritagjaként láthatják a nézők. Amekkora tehetség rejlik Ramiban, legalább annyi van Lékai Mátéban is, csakhogy ő a kézilabdában remekel.

Szerencsére nem panaszkodhatnak, hiszen munkáiknak köszönhetően summás összegeket keresnek. Rami most a közös pénzügyeikről számolt be:

„Valahogy úgy alakult már a kezdetektől, hogy külön kasszán vagyunk. De nem lett ez kimondva, csak így van. Sokáig külön is laktunk. Amikor megszületett a gyermekünk, Noé, akkor költöztünk össze. A kórházból gyakorlatilag Veszprémbe mentünk haza. Igazából úgy vagyunk külön kasszán, hogy közös a kassza, mert valójában amink van, az a kisfiunké. Ebből sosem volt vitánk egymással” 

A színésznő és műsorvezető azt is megosztotta, hogy kettőjük közül Máté gondolkozik felelősségteljesebben, ő általában mindenről gondoskodik. Talán ez a sportnak is betudható, aminek köszönhetően megtanulta jól szervezni az életét.

„Nálam olykor carpe diem, azaz az «élj a mának elve» valósul meg.”

Továbbá, az is felmerült, hogy a Sztárban Sztár adásában tanúsított viselkedésére hogyan reagált Gábor. 

„Tudja, hogy ez csak poénkodás. Azért azt már mondta, hogy a következő élő adásra bejön, körülnéz, megmutatja magát. De – a viccet félretéve – akikkel dolgozom, szerencsére jól ismerik Mátét is, ebből nem alakulhat ki féltékenykedés.”

A rajongók között azonban akadt olyan is, aki nem éppen pozitívan reagált a történtekre és beszóltak neki többen is. Valaki még azt is felemlegette, hogy biztosan terhes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás