Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Büntetni kellene, olyan kihívóan öltözködik a kreol bőrű tini popsztár

Büntetni kellene, olyan kihívóan öltözködik a kreol bőrű tini popsztár

Színes

Büntetni kellene, olyan kihívóan öltözködik a kreol bőrű tini popsztár

Színes

Promotions 21:41

Ezüstös ruháján simán átütött a fekete bugyija és melltartója.

Az egzotikus szépségű Olivia Isabel Rodrigo a magyar nézők számára a Bizaardvark című sorozatból lehet ismerős, amelyben 2016 és 2019 között szerepelt. A filippínó-amerikai apától, illetve német és ír felmenőkkel rendelkező anyától származó színész-énekesnő máris háromszoros Grammy-díjasnak mondhatja magát, pedig még mindig csak 19 éves.

Olivia a High School Musical sorozatnak is oszlopos tagja, tini kora ellenére tehát sokat foglalkoztatott, jól kereső sztár. Ennek megfelelően is öltözködik, sőt a ruhatára talán túlságosan is merész egy magafajta lányhoz képest.

Az Instagram-oldalán gyakran láthatjuk ártatlan, elmélázó arccal pózolni, de egyáltalán nem idegenek tőle azok a ruhák, amelyek láthatóvá teszik formás melleit és tökéletes testét. A szende báj mögött kétségkívül céltudatos, pimasz személyiség lapul.

Olivia nemrég New Yorkban tűnt fel, ahol egy lánckötésű miniruhában hívta fel magára a figyelmet. A felső darab egy ezüstös, hosszított páncélinghez volt hasonló, amelyen azonban simán átütött a fiatal sztár fekete bugyija és melltartója.

Fotó: Profimedia

Az énekesnő észak-amerikai turnén vesz részt, de a programja azért nem olyan sűrű, hogy alkalmanként ne jusson egy kis ideje a szórakozásra. Úgy tűnik, hogy jelenleg egyedül szokott bulizni, miután februárban (nagyjából 7 hónap után) szakított zenei producer barátjával, Adam Faze-zel.

Azóta a tinisztárt egyszer látták istenigazából flörtölni, mégpedig a koreai BTS fiúcsapat egyik jóképű tagjával, a V nevezetű énekessel. Valójában csak egymás mellett üldögéltek az idei Grammy díjátadón, és néha egymás fülébe sugdostak valamit.

Borítókép: Profimedia