promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kemény lesz a következő Nagy Ő: Árpa Attila elismerte, hogy néhány nője kifejezetten megkérte arra, hogy üsse meg
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hírhedt rosszfiú szívéért az ősszel versengenek majd a bátor hölgyek.

Tavaly decemberben ért véget A Nagy Ő című párkereső reality legutóbbi (negyedik) magyarországi évada, de a TV2 máris gőzerővel a folytatáson dolgozik. A kajakos Tóth Dávid talán nem a legjobb választás volt a főszerepre, ezért most egy igazi rosszfiút szemeltek ki a versengő hölgyek céltáblájául.

Ha nem jön közbe semmi váratlan, akkor Árpa Attila költözik be az agglegényvillába, aki még 50 évesen is sármos szívtipró, ráadásul szingli is, hiszen áprilisban  szakított 19 évvel fiatalabb párjával, így két évtized után ismét az egyedülállók táborát gyarapítja. Az őszre tervezett show ugyanakkor a színész-rendező-botrányhős hattyúdala is lesz.

„Ezzel a műsorral búcsúzom az ilyen jellegű tévés szereplésektől, hogy egyedül, vagy párral, az majd kiderül. Jó néhány dologban különbözöm a klasszikus bachelortól: elmúltam 50, van egy csodálatos kamaszlányom, aki mindig is az első számú nő lesz az életemben”

– nyilatkozta a TV2-nek. Ígérete szerint szokatlanul őszinte és szórakoztató műsort fog produkálni, és a csatorna természetesen már várja azoknak az elszánt hölgyeknek a jelentkezését, akik éppen egy ilyen férfira vágynak.

Hogy pontosan milyenre? Nos, olyanra, aki alkalmanként nem retten vissza a keménységtől, sőt durvaságtól sem. Legalábbis erre lehet következtetni Árpa legfrissebb interjújából, amely a Hot! Magazinban jelent meg.

„Nehéz egy nárcisztikus pszichopatának elmagyarázni, hogy igaza van, vagy rosszul reagált valamire. Az indulataimon nekem is túl kellett lépnem. Meg kellett tanulnom a saját igazságomhoz való ragaszkodást és a büszkeségemet. Én is tudok indulatos és hirtelen haragú lenni: akkor történik, ha szándékosan bántani akarnak, felidegesítenek vagy igazságtalanságot érzek… Engem is nehéz megállítani, de bántani soha nem bántottam még nőt fizikailag, kivéve, ha kifejezetten kérte, de ez más téma”

– árult el egy meglepő, pikáns titkot a végén, bepillantást engedve a hálószobatitkaiba is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás