promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi hatalmas boldogsága, közös képet rakott ki az internetre
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi mosolygós képpel jelentkezett.

Az elmúlt pár hétben Magyarországon nagyon sok embert érdekel még szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának utózöngéje, hiszen nagyon hirtelen jött a szakítás híre, mint derült égből a villámcsapás. szabó Zsófi oldaláról közben eltűntek a sztáredzővel készült közös képek is. A szakítsát amúgy a páros két tagja nagyon diszkréten közölte, ki-ki a saját Instagram-oldalán.

Ám a közösségi médiában nem áll meg az élet, a fiatalok újabb és újabb fotókkal jelentkeznek a saját oldalaikon.

Shane például nemrég arról számolt be nagy boldogsággal, hogy részt vett élete első curling-versenyén játékosként is. Szabó Zsófi pedig egy olyan poszttal jelentkezett, amelynek hashtag-szekciójában az volt odabiggyesztve, hogy #itsuptoyou, vagyis magyar fordításban #rajtadmúlik. Nagyon sokan természetesen azt látták bele a feliratba, hogy a műsorvezetőnő a sztáredzőnek akar üzenni ezzel a kis szösszenettel.

Ám ez csak feltételezés volt. Most pedig kiderült az igazság is.

Az Origo ugyanis megírta, hogy Szabó Zsófi reagált a pletykákra, hiszen az ő fülébe is eljutottak azok. Egy másik posztban pedig erről is kifejtette véleményét. Nem az exének, és nem is az exéről szólt mindez.

A csinos műsorvezető most az Instagram-oldalán újra közös fotót posztolt Vigo-val, patás barátjával, akivel rendszeresen találkozhatunk Szabó Zsófi oldalán. A műsorvezetőnek amúgy régi szenvedélye a lovaglás, töb lovassportban is kipróbálta már magát az évek során.

A kép IDE kattintva tekinthető meg.

Szabó Zsófi oldalára amúgy nagyon sok kép kerül fel folyamatosan, a műsorvezető nagyon aktív életet él, a legtöbb fotó pedig élete nagy szenvedélyéről szól, vagyis a futásról. Szabó Zsófi élete legjobb formájában van, és ezt a képeken is láthatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás