promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá! Szabó Zsófit nyolc kannal fotózták le a szakítás után
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi nyolc férfival.

Szabó Zsófi és Shane Tusup nemrég jelentették be a szakításukat, és bár egy általunk megkérdezett jósnő szerint az úszóedző még idén meg fogja találni a következő párját, úgy tűnik, Zsófinak jelen pillanatban könnyebben megy a jegyességük felbontásának feldolgozása.

Az RTL Klub műsorvezetőjét nemrég nyolc kannal, ugyanis az Irigy Hónaljmiriggyel forgatott egy közös videoklipet. A közös munka eredményét néhány nap múlva, vasárnap láthatja a közönség. Az együttes rajongói egyelőre csak tippelni tudnak, hogy Zsófi milyen klipben kapott szerepet, egyesek szerint a Mirigyek a VALMAR Úristen című dalát parodizálták ki, és ehhez a projekthez kérték fel a műsorvezetőt főszereplőnek.

Az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja, Papp Feri egy külön fotót is csinált Zsófival, amin a fiatal anyuka fülig érő szájjal mosolyog, ami azt bizonyítja, hogy igyekszik mihamarabb elengedni a közelmúltbeli eseményeket, és gyorsan túl akar lendülni a tönkrement párkapcsolatán.

Az Irigy Hónaljmirigy június 11-én, a Gorupama Arénában fogja megtartani 30 éves jubileumi nagykoncertjét, ami hatalmas bulinak ígérkezik. Ebben az arénában magyar együttes még sosem adott koncertet, így ez mindenképpen egy fontos mérföldkő lesz a Mirigyek zenei pályafutásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás