promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszonyatos felfedezés: 100 éve nem nyitották ki annak a titkos szobának az ajtaját, amit egy nő talált az otthonában - elképesztő dolgokat talált
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hátborzongató lehet, ha beköltözöl egy házba, és nem láttad még mindegyik szobáját.

A horrorfilmek között nem kell sokat keresgélnünk, hogy belefussunk olyanokba, amelyek bizony arról szólnak, hogy a kedves házaspár vagy család egy olyan ingatlant vásárolt meg, ahol bizony rajtuk kívül is lakik valaki, de titokban, szóval még albérletet sem fizet. A legdurvább pedig az, hogy csak az éjszaka leple alatt bújik elő valahonnan. És itt el is érkeztünk oda, ahol a valóság és a fikció találkozhat egymással. Mivel nem kell szörnynek laknia a házban, egy titkos szoba nélküle is lehet a házban, és felfedezése akkor is meghökkentő lehet.

Ez a sztori az egyesült Államokból jön, de bármikor megtörténhet Magyarországon is, azért sokan, mielőtt megvesznek egy ingatlant, szeretnek minden porcikájába belelátni, így a padlást is sokan megnézik már az első bejárás alkalmával. 

Virgina államban, Lurayban egy gyönyörű kúria megvételekor azonban nem mindent nézett át a kedves vásárló, így később egy óriási meglepetésbe futott bele. Dan Anderson és párja, Sara Anderson még 2019-ben látott hozzá a felújításhoz, és a munkálatokat gondosan dokumentálták is a Facebook-oldalukon - írja a Femina.

Az épületben találtak egy titkos szobát is a munka során, amelybe valószínűleg 100 éve nem lépett be senki, ugyanis ott az 1919-ben kezdődő szesztilalom koráboól találtak üvegeket, valószínűleg a tilalom alatt itt rejtegethették ezeket.

A házaspár még YouTube-ra is készített felvételeket a ház felújításáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás