promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva úgy összenyomta a hatalmas melleit, hogy szinte kiugranak a képernyőről
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva ismét emlékeztetett minket arra, hogy ő az ország egyik legdögösebb kebelcsodája.

A Miss World Hungary szépségverseny 1998-as győztese, Horváth Éva annak idején még a Playboy hasábjain is többször szerepelt, de talán nem is volt olyan férfimagazin, ahol nem láthattuk a tökéletes testét. A szuperszexi modell – akinek az aktképei szinte az összes autószerelő műhely falain ott díszelegtek – még műsorvezetőként is kipróbálta magát az évek alatt, és számtalan vetélkedőben szerepelt.

Horváth Éva nemrég nagy változást eszközölt az életében, ugyanis a családjával együtt kiköltözött a meseszép Balira, ahol minden egyes nap gyönyörködik a helyi látványosságokban, illetve megismerkedik az ottani, különleges kultúrával és szokásokkal – de a rajongói legnagyobb örömére szerencsére arra is jut ideje, hogy néha lőjön magáról pár csábító képet.

A minap éppen egy parfümreklámot készített Horváth Éva, és természetesen ő is tudja, hogy a csodálatos melleinél nem létezik jobb eszköz arra, hogy rávegye az embereket a vásárlásra: vörös, mélyen kivágott fürdőruhában nyomta össze a méretes kebleit, miközben úgy nézett ránk, hogy attól még a nedves fa is egyből lángra kapna.

Horváth Éva gigantikus dekoltázsa meghozta a hatását, hiszen a forró felvételhez csak úgy záporoztak a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek, amik mind azt ecsetelték, hogy milyen fantasztikusan néz ki a sztáranyukat.

Itt lehet megnézni Horváth Éva vadító képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás