promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság Elton John állapotáról - Kezdhetünk aggódni a legendás zenészért?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemrég olyan fotók kerültek ki Elton Johnról, amiken kerekesszékben láthatjuk őt - az énekes most tiszta vizet öntött a pohárba.

A zseniális Elton John minden idők egyik legismertebb, legsikeresebb zenésze, aki a 60 éve tartó pályafutása alatt számtalan slágerrel ajándékozott meg minket. A világsztár szerencsére még most is aktív, de az utóbbi időben kifejezetten aggasztó dolgokat lehetett hallani róla, hiszen a fájdalmai miatt meg kellett szakítani a turnéját, ráadásul a minap kerekesszékben láthattuk őt pár lesifotón.

[[gal]]

A világsajtót pillanatok alatt bejárták a kifejezetten rémisztő felvételek, és egyre inkább úgy tűnt, hogy a jelenleg 75 éves Elton John sajnos nagyon rossz állapotban van – de a híresség most mindent tisztázott az Instagram oldalán, és sikeresen megnyugtatta a rajongóit.

„Szeretném megköszönni az összes rajongómnak, akik felkerestek és az egészségemről érdeklődtek, miután a bulvárlapok elkezdték terjeszteni a butaságot, hogy milyen »törékenynek nézek ki« kerekeszékben.

Az igazság az, hogy remekül vagyok, szeretem a fellépéseimet, és a lehető legjobban zenélek, énekelek. Minden egyes este 100 százalékot nyújtok, és sosem akarok csalódást okozni, főleg, miután mindenki olyan hosszú ideig várt, hogy újra koncertekre járhasson. A reakcióitok a fellépéseimre fenomenálisak, én pedig minden percét imádom.

Miután lenyomtam egy röpke 2,5 órás show-t, megérkeztünk Lipcse repülőterére pont zárás előtt, mikor észrevettük, hogy a reptér egy része már le van zárva. Elképesztően hosszú utat kellett volna legyalogolnom a repülőig, így a csapatom volt olyan kedves, hogy elővettek nekem egy kerekesszéket, hogy pihentetni tudjam a derekamat a fellépés után. Ennyi történt”

– írta Elton John.

Ezek alapján nem kell aggódnunk Elton Johnért, hiszen remekül érzi magát és megállás nélkül azon van, hogy minél több rajongójához eljusson – nem csoda, hogy szinte folyamatosan teltházas koncerteket ad, mivel ennyi idősen nagyon motiváltnak kell lennie ahhoz, hogy 2,5 óráig a színpadon legyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás