promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Berki Krisztián halála miatt szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup?
Borítókép:  Life
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Berki Krisztián tragikus halála vezetett Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításához.

Szabó Zsófi és Shane Tusup három hónappal az eljegyzésük után jelentették be, hogy szakítottak, és azóta mindenki arra kíváncsi, hogy mi történhetett a páros életében. Egyes források szerint az úszóedző agresszív, erőszakos oldala vezetett ideáig, de most napvilágra került egy újabb teória, ami egészen elképesztő.

Ismerőseik szerint az első, igazán komoly konfliktust Berki Krisztián halála okozta - írja a Blikk Rúzs. Zsófi és Shane éppen a Mátrában wellnesszeztek, mikor a műsorvezetőhöz eljutott a tragédia híre. Zsófi és Krisztián korábban egy párt alkottak, mondhatni egy lángoló kamaszszerelem volt köztük, és a szakításuk nagyon megviselte az RTL Klub reggeli műsorának háziasszonyát. Ezek után érthető, hogy Zsófit miért rendítette meg annyira a tragikus hír, és állítólag az utána következő napokban nem is tudott másra gondolni, előtörtek belőle a régi emlékek.

Zsófi még egy gyászos posztban is megemlékezett egykori szerelméről, amihez az alábbi fotót mellékelte.

Ismerőseik állítása szerint Shane Tusup ezt nem kifejezetten tolerálta, egyáltalán nem tetszett neki, hogy Zsófi gondolatai máshol járnak, és nem tudják élvezni a meghitt együttlétüket. Állítólag az úszóedző azóta már megbánta a viselkedését, és mindent megtesz azért, hogy kibéküljön Zsófival.

Szerkesztőségünknek sikerült elérni Zsófi és Shane egyik közeli ismerősét, akit megkérdeztünk, mit gondol erről a pletykáról.

„Igaz, hogy Zsófi nagyon összetört Krisztián halála miatt, és a gyásza is érthető, hiszen valamikor egy pár voltak. De nem hiszem, hogy ebből tényleg olyan durva konfliktusuk lett volna Shane-nel. Lehet rá sok mindent mondani, hogy erőszakos, hogy agresszív, hogy labilis, de idáig azért nem süllyedne le. Persze lehet, hogy nem tetszett neki, hogy Zsófi abban a pár napban teljesen rabja lett ennek a tragikus hírnek, de azt nem tudom elképzelni, hogy ebből egy olyan durva veszekedés kerekedett volna ki. Ez is csak egy adag olaj volt a tűzre”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás