promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup élvezi az életet Szabó Zsófi után, de pont ezért egy durva beszólást kapott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shane Tusup és Szabó Zsófi szakítása továbbra is erős hatással van a közvéleményre.

Mindenki ledöbbent, amikor Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata hirtelen véget ért. Pont azért, mert amerikai edző el is jegyezte az RTL Klub műsorvezetőjét.

Az emberek igazán izgalmas párnak találták őket, mert hát nehéz elmenni amellett, hogy Hosszú Katinka exe egy magyar hírességgel jött össze. Amikor látták, hogy határtalan a boldogság, azután a nyilvánosság is lenyugodott, de mint kiderült, ez csak a felszín volt.

Később a semmiből jött a bejelentés, hogy a sztárpáros felbontotta a jegyességét. Gyakorlatilag mindenki értetlenül nézett maga elé, hogy mi történhetett. Hozzá is tették, hogy sehol nem akarnak beszélni a történtekről, és mindenkit arra kértek, hogy ezt tartsák tiszteletben.

Na igen, csak a Bors kiderítette, hogy Szabó Zsófi Shane Tusup agresszív kirohanása miatt szakított. A veszekedésük odaáig fajult, hogy az edző bezárta a műsorvezetőt egy szobába, és Zsófi édesanyjának is majdnem nekiment.

Úgy néz ki a szép pillanatokat egyikük sem felejti el, mivel sem Shane, sem Zsófi nem törölte még a közös képeket Instagramon. Persze az is benne lehet a pakliban, hogy utóbbinak nem volt kedve ezzel foglalkozni.

Shane Tusup állítólag nem akarja feladni, hogy visszahódítsa Zsófit, de az RTL Klub műsorvezetője nagyon úgy tűnik, hogy végleg elengedte ezt a dolgot.

Az amerikai edző közben igyekszik élvezni az életet, míg Zsófi a munkába temetkezve próbál túllenni a történteken. Tusup nem olyan rég egy lovaspóló versenyen jelent meg - a fotója alá az egyik kommentelő rögtön odaszúrt egy fricskát:

„Csak óvatosan vele. Dührohamot kap, ha veszít”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás