promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes kép került elő Shane Tusupról, Berki Mazsiért aggódik most a fél ország
Borítókép:  RTL Klub
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi mindenkit kiakasztott Berki Krisztián temetésén, miközben az egykori médiaszemélyiség özvegye, Mazsi brutálisan lefogyott a gyász miatt. Mindeközben elképesztő kép került elő Shane Tusupról. Heti hírösszefoglaló.

Sokak fejében megfordult már, hogy elhagyják Magyarországot, csak legyen valamilyen nagy lehetőség. Most pedig több, mint 20 millió forintot fizetnek annak, aki hajlandó elköltözni. Hogy pontosan miről is szól ez a különleges ajánlat, arról az alábbi cikkben olvashattok:

[[c1]]

Május 26-án eltemették a 41 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánt. Schobert Norbi pedig nagy port kavart azzal, ahogy megjelent a búcsúztatón.

Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta a jegyességét, a váratlan hír pedig nagyon sok embert letaglózott Magyarországon. Az úszóedző aztán nem sokkal később egy olyan képet tett közzé, ami sokakat megdöbbentett.

[[c3]]

Berki Mazsi teljesen összetört, hogy elvesztette a szerelmét. Krisztián özvegye a tragédia óta nem önmaga, ráadásul brutálisan le is fogyott.

Történelmi bejelentés jött a NASA-tól: közölték, hogy mikor küldenek embereket a vörös bolygóra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás