promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi tiszta vizet öntött a pohárba Berki Krisztián temetésével kapcsolatban
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi reagált a botrányra, és elárulta, hogy miért volt rajta mintás póló Berki Krisztián temetésén.

Május 26-án eltemették a 41 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánt. Az özvegye, Berki Mazsi azt kérte a résztvevőktől, hogy jöjjenek fehér ruhában, Schobert Norbi pedig nagy port kavart azzal, hogy egy fekete mintás, fehér pólóban jelent meg, mivel sokan tiszteletlenségnek gondolták ezt – sőt, elég durva támadásokat is kapott emiatt.

Úgy tűnik, hogy Schobert Norbihoz is eljutottak az erőteljesen negatív kommentek, hiszen most egy külön bejegyzésben reagált a botrányra, és elmagyarázta, hogy miért is volt rajta a sokakat felháborító fekete mintás ruha – közben pedig meg is dorgálta az embereket, amiért egy ilyen szomorú eseménynél ezzel foglalkoznak.

„A kommentelők nem tudták szó nélkül hagyni a tréner megjelenését. Fehér pólóján fekete minta volt. Mert mindenki megtisztelte az elhunytat, hiszen az özvegy kérése a fehér volt. Kivéve a resztvevők fele. A sajtó munkatársa fehér ingben és csíkos úszógatyában. A nagyi esküvői kékben, van aki bordó pólóban. Tudjátok mi a botrány? Kinézni valakit és belekötni bármibe. Nem törődni a fájdalommal, a gyásszal. Nem elmenni, de a képeket elemezni. Én ott voltam. Sírtam. Motorral mentem, motoros dzsekiben, mert melóztam aznap és 100 helyre kellett még menni.  Engem kiemelni és cèltàblává tenni a kattintásért cserébe … Gratulálok Nektek!”

– olvasható Schobert Norbi közösségi oldalán.

Ez persze még mindig nem magyarázza meg, hogy miért nem egy egyszerű fehér pólót, vagy inget vett fel a motorosdzseki alá, vagy miért nem vitt magával váltás ruhát – de ettől függetlenül Schobert Norbinak igaza van abban, hogy igazságtalan volt csak őt kiemelni, mikor mások sem követték teljes mértékben Berki Mazsi kérését.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás