promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi akkora gyomrost adott egy flörtölő férfinak, hogy összeesett
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi ütős szerepben tűnt fel.

Szabó Zsófi nemrég egy közös képet posztolt ki az Irigy Hónaljmiriggyel, ezzel is tudatva, hogy az együttes felkérte őt, hogy szerepeljen legújabb paródiájuk videoklipjében.

A Mirigyek a VALMAR, azaz a Marics Peti és Valkusz Milán duójából álló zenekar, és Szikora Róbert előadásában készült Úristen című dalból készítettek egy hangulatos és szellemes paródiát.

Az Irigy Hónaljmirigy viszonylag gyorsan lecsapott a dalra, ami április 2-án került fel a YouTube-ra, és már közel 12 milliós megtekintésnél jár. A paródia lassan 24 órája került fel az együttes YouTube-csatornájára, de már több, mint 220 ezer megtekintés, és 14 ezer lájk van rajta.

Ezek szerint a Mirigyesek új szerzeménye elnyerte a rajongók tetszését, ami nem is csoda, hiszen a zenekar most is kitett magáért, hogy egy minden tekintetben minőségi paródiát készítsen. Az alábbi videoklip nemcsak a zenei világban jártasaknak, de a filmkedvelők számára is léleksimogató lehet, hiszen megjelenik benne Quentin Tarantino Ponyvaregény című filmje.

A klipet a budapesti Dallas Étteremben forgatták, az Irigy Hónaljmirigy tagjain kívül megjelenik benne Dolly, Marót Viki, Egri Péter, és Szabó Zsófi is, aki a dal végén egy jókora gyomrossal és egy állassal ráz le magáról egy flörtölő férfit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás