promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
56 év a korkülönbség: így jegyezte el 76 éves szerelmét a 19 éves fiú, még TikTok-videó is készült a nagy pillanatról
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Első hallásra nagyon soknak tűnhet, de a szerelem - mint tudjuk - nem ismer akadályokat és határokat.

Az elmúlt napokban Magyarországon is rengeteg cikk született arról, hogy egy 78 éves férfi egy 18 éves lánnyal házasodott össze. A TikTok-ra nemrégiben felkerült egy hasonló eset, és még videó is készült a lánykérésről. Az eset Olaszországban történt, a fiút pedig Giuseppe D'Anna-nak hívják.

A sztorit a The Sun írta meg, a 76 éves nő pedig viccesen azt is megjegyezte, hogy sokan azt mondják róla, hogy olyan, mintha a 19 éves fiú nagymamája lenne.

A lánykérés videója pedig szinte felrobbantotta az internetet, mivel a világháló érdekességekre és kuriózumokra éhes közönsége kíváncsi volt nagyon arra a pillanatra, amikor a fiú megkérte szerelme kezét. A romantikus pillanatban rengeteg lufi volt a helyszínen, a férfi pedig féltérdre ereszkedve tette fel a nagy kérdést, az eseményről készült felvételt már közel 30 milliószor nézték meg a TikTok-on.

Giusseppe közben a képével elképesztő rajongótáborra tett szert a TikTok-on, és miközben rengeteg gratuláció is érkezett, sok megjegyzést is kap a frigy. Olyanok is akadnak, akik azt mondják, hogy a fiú csupán egy PlayStation 5-öt szeretne, és ezért jött össze a nővel.

Íme a videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás