promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi kegyetlenül beszólt G.w.M-nek - Ebből még balhé lesz?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kellemetlen dolog történt Tóth Andival, aki kihasználta az alkalmat, és rögtön nekiment G.w.M-nek.

Nemrég sokan kiakadtak Kulcsár Edina szerelmére, G.w.M-re, mikor technikai okokra hivatkozva ott hagyta az egyik fellépését, ezzel hatalmas csalódást okozva a rajongóinak, akik csak miatta utaztak a helyszínre. A rapper utólag elnézést kért, hiszen csak azért kellett lelépnie, mert még két helyen várták őt, és már túl nagy volt a csúszás – nos, úgy tűnik, hogy nem ő az egyetlen magyar sztár, akivel hasonló dolog történt.

A minap Tóth Andi is komoly problémával szembesült az egyik koncertjén, hiszen nála is akadtak bosszantó technikai problémák, de ő G.w.M-mel ellentétben még így is lenyomta a fellépést – ami saját bevallása szerint nem sikerült túl jól.

„Most volt Nagyváradon egy koncertünk – és én ugye nagyváradi vagyok –, alig vártam már, hogy végre elhívjanak. Ez meg is történt röpke 8 év után, és kib*szottul sajnálom, hogy egy ilyen ótvar koncertet sikerült összedobnunk. Nagyon, tényleg nagyon szégyellem, ez van. Mentségemre szóljon, nem az én hibám: kib*szott sz*r volt a hangosítás, sz*rt sem hallottam. [...] Végig ideges voltam, káromkodtam. Csoda, hogy nem b*sztam a mikrofont a közönségbe, szóval nagyon sajnálom. Nem voltak a topon a hangtechnikusok, és senki nem segített. Hangom se maradt, annyit ordítottam meg próbálkoztam, szóval bocsánat, ez tragédia volt. Felb*sz. Ennyi”

– mondta Insta Storyban Tóth Andi.

Ezek után a fiatal énekesnő meg is mutatott egy részletet a fellépésből, és valóban érzékelhető volt a felvétel alapján, hogy valami nincs rendben.

Tóth Andi közben rendesen be is szólt G.w.M-nek, hiszen minden bizonnyal rá, illetve a lemondott koncertjére célzott az alábbi szövegben – és könnyen lehet, hogy emiatt hamarosan komoly balhé fog kialakulni közöttük:

„Elmondanám, hogy én nem hagynám ott ilyenkor a közönségem, szóval lenyomom bárhogy is, de ez élvezhetetlen volt mindannyiunk számára.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás