promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Sz*pjál ki!” – Tóth Andi szájából csak úgy dől a füst és a trágárság
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Tóth Andi továbbra sem bírja a kritikát.

Tóth Andi korábban a TV2 Mokka című reggeli műsorában beszélt arról, hogyan érintik őt a negatív kommentek. Az énekesnő akkor azt mondta, hogy eleinte zavarták a sértő hozzászólások, de ma már egyre inkább leperegnek róla. Andi szerint a lelki állapotától függ, hogy hogyan reagál éppen egy kommentre.

„Ez attól függ, hogy egyébként milyen állapotban vagyok. Tehát mondjuk most egész jó kedvem van, és bejön egy-két ilyen, jó, hát akkor kuncogok kettőt, hogy na, neked milyen jó dolgod van. Nyilván, hogyha mondjuk alapból egy mélyebb ponton vagyok, és még aztán így beüt, és általában egyébként ilyenkor szoktak nyilván beütni, mert ezek ilyen csapatostól jönnek, de hál' Istennek tényleg, lekopogom, hogy most már nem szoktam ezeket annyira magamra venni”

- fogalmazott akkor Andi, aki úgy tűnik, azóta már másképp áll a negatív hozzászólásokhoz, mert folyamatosan azt látni, hogy milyen trágár stílusban vág vissza a kritizálóknak.

Az énekesnő nemrég az Insta Story-jába rakott fel egy videót, amiben beleszív egy nagyot az elektromos cigarettájába, majd miután kifújja a füstöt és néhány kommentet idéz, mindössze két szóval küldi el melegebb éghajlatra a negatív hozzászólókat.

„Ez nem a te hangod...Billie Eilish-t utánzod...mit játszod itt a depressziósat? Sz*pjál ki!”

Úgy tűnik, Andi most már csak úgy tudja kezelni a kritikákat, ha alpári stílusban olvas be mindenkinek, aki rosszat mer mondani rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás