promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk alaposan megváltozott az utóbbi két évtizedben, ettől pedig felsejlik egy szörnyű gyanú
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A milliárdos vállalkozó egyértelműen máshogy néz ki, mint fiatal felnőttként.

Elon Musk korunk egyik leginnovatívabb (és nem mellesleg egyik leggazdagabb) vállalkozója, aki a Tesla, a SpaceX és még egy sor más sikercég révén képes lehet megreformálni az emberiséget, gyökeresen átalakítani eddigi életünket.

Az 50 éves amerikai milliárdos néhány évtizede még egy elöl erősen kopaszodó, számítógépmániás lúzer kockának nézett ki, az utóbbi időszakban azonban jelentősen átalakult. Igazi nagymenővé vált, mint egy hús-vér Bruce Wayne, aki előtt nincs akadály, és aki bármit és bárkit megszerezhet magának.

Külsőleg a leglátványosabb átalakulás a fején látható. No, nem arra gondolunk, hogy felszedett pár kilót, ezért az arca kissé kerekebb lett, ennél ugyanis sokkal feltűnőbb, hogy dús hajkoronája nőtt.

Nem meglepő, hogy mindez hajbeültetés eredménye, bár erről maga Musk nyilvánvalóan nem szívesen beszél. Egy szakértő szerint mindez csupán 20 ezer dollárjába (mintegy 7 millió forintjába) kerülhetett, ami a vállalkozó számára aprópénz.

Fotó: Profimedia

Úgy tűnik, hogy Muskon két FUT-nak nevezett beavatkozást hajtottak végre, ennek az eredménye a tökéletes frizura. Ez a hajas fejbőr egyetlen nagy sávban való eltávolításán és feldarabolásán alapszik, ami szörnyen hangzik, de látványos megújulással jár. Marad utána némi heg, ám azt csak az avatott szemek veszik észre.

A milliárdos vékony szálú hajjal rendelkezik, ami az esetek többségében már fiatal felnőtt korban ritkulni kezd, erőteljes kopaszodást eredményezve. Musk valószínűleg két évtizede is részt vett már hajbeültetésen, akkor viszont nem tudta a legdrágább beavatkozást kifizetni, illetve a technológia is gyerekcipőben járt – most viszont végre tökéletesen elégedett lehet a kinézetével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás