promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét hazugságon kapták Johnny Depp exfeleségét - Szorul a hurok?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jelek szerint lassan már azt sem lehet elhinni Amber Heardnek, amit kérdez.

Az emberek lassan már úgy figyelik Johnny Depp és Amber Heard 50 millió dolláros perét, mintha egy izgalmas sorozatot néznének, hiszen itt is van dráma, elképesztő csavarok és néha 1-2 poén. A Karib-tenger kalózai sztárja rágalmazás és becsületsértés miatt rángatta az exfeleségét a bíróságra, a színésznő pedig többször is csúnyán elgáncsolta magát, ugyanis nem egyszer kiderült már, hogy hazudott – vagyis az eddigiek alapján egyre valószínűbb, hogy ebben a kapcsolatban valójában a vádak miatt Hollywoodból „kiutált” Johnny Depp volt a bántalmazások áldozata, és nem fordítva, ahogy azt eddig hittük.

Most újabb hazugságon kapták Amber Heardöt, aki nemrég azt állította a bíróságon, hogy nemcsak Johnny Depp karrierje sínylette meg a több évvel ezelőtti botrányt, hanem az övé is, hiszen harcolnia kellett azért, hogy benne lehessen az Aquaman folytatásában, amiben ráadásul még a szerepét is durván lecsökkentették a balhé miatt.

A DC filmes részlegének feje, Walter Hamada elárulta, hogy szó sincs erről, ugyanis a színésznő karakterét mindig is mellékvágányra szánták a filmben – ráadásul még úgy is benne hagyták őt, hogy állítólag semmilyen kémia nem volt közte és a címszereplőt alakító Jason Momoa között, pedig ez nagyon aggasztotta a stúdiót.

Úgy tűnik, hogy Amber Heard ismét ártott magának, hiszen ez is egy olyan eset, ami arra utal, hogy nem mindig hihetünk neki – erre másik példa az eset, amikor azt állította, hogy 3,5 millió dollárt adományozott egy gyermekkórháznak, pedig ténylegesen „csak” 250 ezer dollárt kaptak tőle.

Még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor ér véget ez a botrányos tárgyalás, de jelen állás szerint könnyen elképzelhető, hogy Johnny Depp fog kijönni győztesként, ez pedig rengeteg embert boldoggá tenne – de persze amíg nincs hivatalos bírói döntés, addig Amber Heardnek is van esélye bizonyítani az igazát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás