promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp nem várt helyről kapott támogatást - Az egész világ mellette áll?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az emberek szemében akkor is Johnny Depp lesz a győztes, ha a pert az exfelesége, Amber Heard nyeri.

Jelenleg is emberek milliói figyelik árgus tekintettel Johnny Depp és Amber Heard 50 millió dolláros perét. A Karib-tenger kalózai-széria Jack Sparrow kapitánya éppen a bíróságon küzd azért, hogy tisztára mossa a nevét, miután az exfelesége évekkel ezelőtt azt állította, hogy a színész a kapcsolatuk alatt erőszakos volt vele. A vádak miatt Hollywood hátat fordított a világsztárnak, aki így rengeteg szereptől és pénztől esett el, ráadásul a megítélése is súlyos kárt szenvedett – pedig állítólag pont, hogy fordítva volt a bántalmazás.

Amióta tart a tárgyalás, egyre több támogatója van Johnny Deppnek, mivel Amber Heardöt nem egyszer hazugságon kapták, és több bizonyíték is előkerült, ami arra utal, hogy valóban ő volt agresszív a színésszel. Az emberek túlnyomó többsége Johnny Deppnek ad igazat, a rajongók pedig abban reménykednek, hogy ő jön ki győztesen a csatából, és végre ismét visszakapja a régi státuszát Hollywoodban – úgy látszik, hogy az egyik színésztársa is így vélekedik.

„Semmi kétségem, hogy Johnny Depp úgy fog kijönni ebből, hogy tisztázza a nevét, és az egész világ meglátja a csodálatos szívét, aztán jobb lesz az ő, illetve a családja élete, mint valaha”

– írta Eva Green, a Casino Royale és a Dumbó sztárja, aki az Éjsötét árnyék című filmben dolgozott együtt a színésszel.

A többi kolléga még nem igazán állt ki ennyire Johnny Depp mellett, de ha megnyeri a pert, akkor minden bizonnyal ők is nyíltan mellé állnak majd.

Itt lehet megnézni Eva Green meglepő, és egészen bátornak mondható posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás