promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Senkinek nem szabad hinni a nemi szerve alapján” - Puzsér Róbert is megszólalt Johnny Depp és Amber Heard botrányáról
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen Puzsér Róbertnek is megvan a véleménye Johnny Depp és Amber Heard csatájáról, és annak jelentőségéről.

Johnny Depp nemrég 50 millió dollárra perelte az exfeleségét, Amber Heardöt rágalmazás és becsületsértés miatt, miután a színésznő évekkel ezelőtt erőszakkal vádolta őt, emiatt pedig teljesen hátat fordított a világsztárnak Hollywood – pedig az eddig bemutatott bizonyítékok alapján pont, hogy Amber Heard bántalmazta A Karib-tenger kalózai színészét.

Egyelőre úgy tűnik, hogy Johnny Deppnek van igaza, és Amber Heard csúnyán átverte a világot, de ítélet még nem született az üggyel kapcsolatban, így még az is lehet, hogy fordul a kocka – de az biztos, hogy jelenleg mindenki ezt a celebpert figyeli, és az ország legkeményebb kritikusának, Puzsér Róbertnek is megvan a véleménye a nagy port kavaró esetről.

„Johnny Deppet a felesége, Amber Heard gyanúsította meg azzal, hogy erőszakoskodott vele, így vált az asszonyból »családon belüli bántalmazás túlélője« – az eredmény: Hollywood egyik legjelentősebb színművészének karrierje kettétört. Nem maradt más választása, mint beperelni volt feleségét, hogy ártatlanságát a tárgyalásokon bizonyítsa – ha az a jelző, hogy kafkai, jelent valamit, akkor az ez.

A feminista kurzus bemutatja az évszázad legnagyobb családon belüli erőszakeseményét: a pert, amely üzenet minden férjnek és feleségnek, aki picit is ismert. Johnny Depp bűnlajstroma a tárgyalássorozat kezdetén még egy nemi bántalmazás elkövetésével bővült: az elvált asszony azzal a váddal élt, hogy a világhírű színművész nyolc-tíz ecstasytabletta hatására letépte a hálóingét, rugdosva és ütlegelve végigrángatta a padlón, aztán erőszakkal feldugott neki egy röviditalos üveget – tette ezt hat évvel a válásuk után.

Aztán a per folyamán sorban kerültek elő a Johnny Depp ártatlanságára utaló tények. Kiderült, hogy a sminkkészlet, amellyel Amber Heard a kapcsolatuk során elrejtette Johnny Depp ökölcsapásainak nyomait, csak a válásuk után került forgalomba. Hangfelvétel bizonyítja, hogy az erőszakcselekmény épp a vád ellenkezője volt: Amber Heard alkalmazott fizikai erőszakot Johnny Depp-pel szemben, és nem pusztán ütötte-verte, de egy alkalommal még az egyik ujjából is levágott egy darabot egy törött vodkásüveggel. Arra pedig, hogy a bántalmazás nemcsak fizikai lehet, hanem bizony lelki terror is létezik, Amber Heardnek a férje ágyában elhelyezett ürülék elég jó példázat.

Minden jel arra utal, hogy Johnny Depp nem pusztán nem volt erőszakos, hanem ő a bántalmazott fél, akinek azért nem járt az ártatlanság vélelme, mert hímnemű.

A metoo egyszerre válik önmaga tragikomédiájává, paródiájává és közgyalázatává: a közösségi oldalakon zajló igazságszolgáltatás, a multinacionális cégek által szponzorált leszámolássorozatok nem igazságot, hanem igazságtalanságot érvényesítenek, mert szabad kártyát adnak a nőnemű pszichopatáknak – különleges jelzős szerkezet, érdemes ízlelgetni. A metoo női bántalmazók, hazudozók, rágalmazók, leszámolók és előítéletesen pletykálkodók mozgalma lett – a tanulság századszor is: jogállami kereteken kívül nem lehet igazságos jövőt berendezni, és senkinek nem szabad hinni a nemi szerve alapján”

írta Puzsér Róbert.

Úgy tűnik, hogy az eddig a tárgyaláson elhangzottak alapján Puzsér Róbert is Johnny Depp oldalán áll, és ezzel nincs egyedül, ugyanis az eddigi visszajelzések alapján szinte mindenki úgy gondolja, hogy ebben a kapcsolatban valószínűleg a színész volt a valódi áldozat, és nem az egykori szerelme, aki a jelenleg koholtnak tűnő vádjaival tönkretette a karrierjét – de persze amíg nincs bírósági ítélet, addig mindkét félnek van joga arra, hogy bizonyítsa az igazát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás