promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp kiröhögte a zokogó exfeleségét a bíróságon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp reakciója alapján Amber Heard csak színészkedik a tárgyaláson, ráadásul pocsékul csinálja.

Amber Heard évekkel ezelőtt azzal vádolta Johnny Deppet, hogy erőszakos volt vele a házasságuk alatt, ezért Hollywood hátat fordított A Karib-tenger kalózai sztárjának – de utólag kiderült, hogy elvileg pont az exfelesége bántalmazta a színészt, aki most 50 millió dollárra perelte egykori szerelmét rágalmazás és becsületsértés miatt.

Jelenleg is tart az évtized celebpere, ami elég mocskos titkokat fedett fel a két sztár kapcsolatáról, hiszen szó volt már vodkás üvegek dobálásáról, leszakadt ujjpercekről, éveken át tartó lelkiterrorról, ütlegelős dühkitörésekről és bosszúból ágybasz*rásról is – ezeket állítólag mind Johnny Depp szenvedte el, aki pillanatok alatt a saját oldalára állította az embereket, miközben Amber Heardról többször is kiderült, hogy hazudott.

Nemrég a színésznő is elkezdte elmondani az ő oldalát, és súlyos dolgokkal vádolta Johnny Deppet, ugyanis egyebek között azt állította, hogy a színész egy vodkás üveggel molesztálta őt, a nemi szervében keresett drogokat, illetve többször is megütötte – mindezt zokogva mesélte Amber Heard, de sokan nem hisznek neki, mivel egyesek szerint úgy adta elő ezeket, mint egy rettenetes színésznő.

Amíg Johnny Depp idézte fel az eseményeket, Amber Heard aggódva figyelt, és láthatóan feszült volt – de fordítva már nem ez volt a helyzet, ugyanis a színész úgy hallgatta végig az exfelesége állításait, hogy közben kuncogott, ez pedig arra utal, hogy nevetségesnek találja, amiket mond, vagyis ezek alapján hazudik a színésznő.

Bármi is legyen az igazság, valószínűleg mindketten örülnének, ha végre véget érne ez a rémálom, és több év után tovább tudnának lépni – de egyelőre a kommentek alapján a közvélemény afelé hajlik, hogy Amber Heard csúnyán megvezette a világot, és tönkretette Johnny Depp életét.

Íme egy kis részlet arról, hogyan röhögte ki Johnny Depp Amber Heardöt:

@gabriellaleonie_ I'm sorry I just cannot ignore the tea kettle laugh lol #fyp #justiceforjohnnydepp #johnnydepp #court original sound - Gabs Mills
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás