promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp felesége valami egészen rémisztőt csinál a bírósági tárgyalásokon, és erre csak most figyeltek fel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szisztematikusság van benne, még ha nem is értjük a célját.

Jó ideje zajlik Johnny Depp és exfelesége, Amber Heard pereskedése, amely nemcsak anyagi vonzatú, de becsületbeli kérdéseket is felvet. Jelenleg úgy néz ki, hogy a 36 éves színésznő áll vesztésre, ő volt az, aki a házasságuk idején terrorizálta 22 esztendővel idősebb férjét.

Már orvos szakértő is utalt rá, hogy a hölgy kissé „kattant”, és ennek most a bíróság is szemtanúja lehet. Amber Heard ugyanis elmejátékot űz a hatóságokkal és a bírósági tárgyalás követőivel, legalábbis pár éles szemű megfigyelő erre következtet egy érdekes jelenségből.

A harcias exfeleség szemmel láthatóan Depp ruhatárát másolja, vagyis az egyes tárgyalási napokon mindig hasonló öltözékben jelenik meg, míg a színész az előző nap. Ezzel talán a férfi gondolatait próbálja kitalálni, megpróbál a szerepébe helyezkedni, hogy kitalálhassa a következő lépését – de az is lehet, hogy ez simán csak egy újabb flúg tőle.

A sztárpár mindössze pár évig, 2015 és 2017 között volt házas, és a jelek szerint örök haraggal váltak el egymástól. Depp az átélt sérelmei miatt legalább 50 millió dolláros kompenzációt követel, és elég jó esélye van arra, hogy ennek jelentős részét meg is ítéljék neki.

A média újdonságokra éhesen követi a pert, és az apróságok elemzése közben figyeltek fel a „gardrób-hadviselésre”. Amber Heard hamar rászokott arra, hogy Depp tükre legyen, bármi is ezzel a célja.

„Április 11-én Johnny szürke öltönyt viselt, és a következő nap a nő is hasonlóba öltözött. Aztán a színész Gucci-szerelésbe bújt, akárcsak Amber Heard másnap”

– mutatott rá valaki a közösségi médiában is. Azt is hozzátéve, hogy ennek a másolgatásnak valójában semmi értelme, a színésznőnek egyszerűen „valami nem stimmel a fejében”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás