promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott: Amber Heard végig hazudott!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp volt felesége a tárgyaláson bukott le.

Jelentős fordulatot vett Johnny Depp és Amber Heard 50 millió dolláros pere a bírósági tárgyalás május 16-i napján. A Daily Mail írta meg, hogy szóba került annak a 7 millió dollárnak a sorsa, amit Heard még a válásuk után kapott Depp-től. A színésznő akkor azt ígérte, hogy ezt az összeget teljes egészsében jótékony célokra ajánlja fel.

A Johnny Depp-től kicsikart összeget a színésznő fele-fele arányban ígérte oda a Los Angeles-i Gyerekkórháznak és az Amerikai Polgári Szabadságjogok Uniójának - utóbbinak a nőket sújtó erőszak elleni küzdelemre ajánlotta fel a 3 és fél millió dollárt.

Egy 2018-as talk showban Heard azt állította, hogy a felajánlott pénzt hiánytalanul kiutalta mindkét kedvezményezettnek; később ugyanezt mondta, amikor vallomást tett Johnny Depp és a The Sun rágalmazási perének tárgyalásán.

Most azonban kiderült, hogy Amber Heard mindvégig hazudott. Miután Johnny Depp ügyvédje lejátszotta azt a felvételt, amelyen jól hallható a színésznő kijelentése, miszerint elküldte a felajánlott 7 millió dollárt, Camilla Vasquez sarokba szorította Heard-öt.

„C. V.: Tehát még nem adományozta oda a teljes hétmillió dollárt jótékony célra?

A. H.: Ez az állítás helytelen. Én megígértem, hogy felajánlom a teljes összeget jótékony célokra.

C. V.: Próbáljon meg válaszolni a kérdésemre! A mai napig nem adományozta el a válási egyességből származó hétmillió dollárt?

A. H.: Én az ígéret és az adomány szót egymás szinonímájaként használom.

C. V.: Én viszont nem. Átutalta már a hétmillió dollárt?

A. H.: Még nem utaltam át. Johnny beperelt!”

Amber Heard volt férjét hibáztatja azért, mert nem tartotta be az ígéretét. Hogy a színésznő valóban hazudott az adomány átutalásáról, azt az Amerikai Polgári Szabadságjogok Uniójának operatív igazgatója és általános jogtanácsosa, Terence Dougherty korábbi vallomása is megerősíti. Ő azt mondta, hogy eddig összesen 1,3 millió dollárt kaptak adományként Heard nevében. Ebből az összegből 350 ezer dollárt fizetett ki maga a színésznő még 2018 decemberében, de tőle azóta nem kaptak semmit.

További 100 ezer dollárt fizetett nekik Johnny Depp, és 350 ezer dollár a Fidelity befektetési társaság alapjából származott. A fennmaradó 500 ezer dollárt a Vanguard befektetési cég számlájáról utalták ki, amiről Dougherty úgy tudja, hogy Elon Musk alapítványa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás