promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkok derültek ki Berki Krisztián temetéséről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok magyar híresség készül búcsút venni tőle. Az borítékolható, hogy Hajdú Péter például ott lesz.

Szinte mindenkit ledöbbentett a hír, amikor bejelentették, hogy Berki Krisztián mindössze 41 évesen elhunyt. A tragédia május 6-án történt a híresség otthonában.

Budapesti Rendőrfőkapitányság rögtön közölte, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel, aztán később lelepleződött, hogy a magyar celeb halálát hirtelen szívmegállás okozta.

Berki lánya ott volt édesapjával a 9. kerületi lakásban, és ő talált rá a holtestére a reggeli ébredés után. Az édesanyját, Hódi Pamelát, és Berki Mazsit is próbálta hívni, de ők nem vették fel, végül Krisztián pszichológusa hívta ki a mentőket. Ekkor természetesen a celeb életét már nem lehetett megmenteni.

Berki Krisztiántól május 26-án, csütörtökön, 14.30-kor vesznek végső búcsút a Farkasréti temetőben. Berki Mazsi azt kérte a gyászolóktól, hogy mindenki fehér ruhába érkezzen, ezzel is teljesítve Krisztián egykori kívánságát.

A Bors kilátogatott a helyszínre, ahol a sírgondozók már régóta dolgoztak, hogy rendbe legyen minden a temető 31-es parcellájánál. Egy gyászoló asszony is ott volt, akinek a nagy sürgés-forgás miatt azonnal feltűnt, hogy egy híresség temetésére készülnek. Hozzátette, hogy az amúgy is gyönyörű temetőnek ez a legszebb része.

A lap úgy tudja, hogy több híresség is tervezi, hogy elmegy a búcsúztatásra. Minden bizonnyal ott lesz Hajdú Péter is, aki igazán jóba volt a celebbel.

„Nem találok szavakat! Maga voltál az erő, a kitartás és az akarat! Jó utat Barátom”

- köszönt el anno jóbarátjától a műsorvezető-producer.

A Bors még egy fotót is készített a helyszínen, amit ide kattintva lehet megnézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás