promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp tárgyalásának leggusztustalanabb pillanata csak átverés volt?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy valakinek sikerült rendesen megvezetnie az embereket Johnny Depp tárgyalásának egyik legfurcsább pillanatával kapcsolatban.

Johnny Depp rágalmazás és becsületsértés miatt nemrég 50 millió dollárra perelte az exfeleségét, Amber Heardöt, miután a színésznő évekkel korábban azt állította, hogy a világsztár erőszakos volt vele a kapcsolatuk alatt – pedig egyre biztosabbnak tűnik, hogy valójában fordítva történt a bántalmazás, mégis a színész volt az, akit szinte kiutáltak Hollywoodból.

A bírósági tárgyalás alatt rengeteg durva dologról rántották le a leplet, hiszen volt itt szó vodkásüveggel való ujjperc levágásról és ágybasz*rásról is, de volt egy egyesek szerint gusztustalannak titulált jelenet, ami nemrég pillanatok alatt körbejárta a netet:

A felvételen Gina Deuters, Johnny Depp egyik munkatársának felesége látható, aki a bírósági vallomása alatt a jelek szerint a nagy izgalomban nemes egyszerűséggel elszellentette magát, majd bocsánatot kért, és folytatta tovább.

Itt lehet megnézni a sokak számára elképesztően vicces videót:

Miután a fél világ jó nagyot nevetett a kellemetlen jeleneten, egy felhasználó azt állította, hogy valójában nem is pukizott a hölgy, csupán valaki tréfás kedvében volt, és átverésként szellentéshangot vágott egy olyan mozdulata alá, aminél hihető, hogy eleresztett egy galambot.

A bizonyítékát itt lehet megtekinteni – bár egyesek szerint meg pont, hogy ő az, aki belenyúlt a felvételbe, és eltüntette a pukit, szóval egész érdekes ügy kerekedett a dologból.

Sőt, olyan is akadt, aki mikrofonrezonanciára hivatkozott, de bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy emberek millióinak okozott vidám perceket a humoros videó, amivel akkor sincs semmi gond, ha valós, mivel szellenteni emberi dolog, ilyen kis „balesetek” pedig bárkivel megtörténhetnek.

Állítólag Johnny Depp reakcióját is sikerült elkapni, amit itt lehet megtekinteni:

@user47293747372 Reply to @healingcenterhollywood Played it cool #johnnydepp #justiceforjohnnydepp #fyp #viral original sound - user
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás