promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi vadítóan intim képpel mutatta meg, milyen érzés lefeküdni vele
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi elképesztően dögös a fotókon, amiken az ágyban heverészik, és csalogatva mosolyog ránk.

Volt idő, mikor Tóth Andi botrányt botrányra halmozott a viselkedésével, és szinte mindenki azzal támadta őt, hogy csak a magamutogatáshoz ért, máshoz nem. Aztán megjelent a „Néztek” című gigaslágere, ráadásul nagy sikerrel szerepelt a Dancing with the Starsban is, azóta pedig teljesen máshogy tekintenek rá az emberek – ami egészen érdekes, mert most is bőven szokott villantani, illetve nyomdafestéket nem tűrő módon megnyilvánulni.

Tóth Andi valószínűleg pontosan tudja, hogy az erőteljesen szexuális kisugárzása milyen hatással van a követőire – ennek tükrében pedig egyenesen kínzás, amit most művelt, hiszen olyan képeket rakott ki magáról, amiben egy puha ágyikóban fekszik, és közben csábos mosollyal elénk tárja a gyönyörű combjait és a szexi hasát.

Az énekesnő hűséges hódolói minden bizonnyal elaléltak a vadító látványtól, mivel így végre teljesült az álmuk, és bepillantást nyerhettek abba, hogy milyen érzés lehet lefeküdni Tóth Andival egy meghitt, romantikus környezetbe helyezett ágyban – nem csoda, hogy az alább megtekinthető intim posztot máris több tízezren kedvelték Instagramon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás