Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi vadítóan intim képpel mutatta meg, milyen érzés lefeküdni vele

Tóth Andi vadítóan intim képpel mutatta meg, milyen érzés lefeküdni vele

Színes

Tóth Andi vadítóan intim képpel mutatta meg, milyen érzés lefeküdni vele

Színes

Promotions 08:38

Tóth Andi elképesztően dögös a fotókon, amiken az ágyban heverészik, és csalogatva mosolyog ránk.

Volt idő, mikor Tóth Andi botrányt botrányra halmozott a viselkedésével, és szinte mindenki azzal támadta őt, hogy csak a magamutogatáshoz ért, máshoz nem. Aztán megjelent a „Néztek” című gigaslágere, ráadásul nagy sikerrel szerepelt a Dancing with the Starsban is, azóta pedig teljesen máshogy tekintenek rá az emberek – ami egészen érdekes, mert most is bőven szokott villantani, illetve nyomdafestéket nem tűrő módon megnyilvánulni.

Tóth Andi valószínűleg pontosan tudja, hogy az erőteljesen szexuális kisugárzása milyen hatással van a követőire – ennek tükrében pedig egyenesen kínzás, amit most művelt, hiszen olyan képeket rakott ki magáról, amiben egy puha ágyikóban fekszik, és közben csábos mosollyal elénk tárja a gyönyörű combjait és a szexi hasát.

Az énekesnő hűséges hódolói minden bizonnyal elaléltak a vadító látványtól, mivel így végre teljesült az álmuk, és bepillantást nyerhettek abba, hogy milyen érzés lehet lefeküdni Tóth Andival egy meghitt, romantikus környezetbe helyezett ágyban – nem csoda, hogy az alább megtekinthető intim posztot máris több tízezren kedvelték Instagramon:

Borítókép: Profimedia