promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin leukémiában szenved – nyilvánosságra került egy hangfelvétel az orosz elnök betegségéről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy amerikai lap birtokába került egy hangfelvétel, amiből kiderül, milyen betegségben is szenved Vlagyimir Putyin.

Miközben Ukrajnában dúl a háború, a világ továbbra is azt találgatja, vajon mi állhat Vlagyimir Putyin állítólagosan megromlott egészségi állapota mögött. Az orosz elnökről már híresztelték, hogy Parkinson-kóros, majd elterjedt, hogy pajzsmirigyrákja van, de a demencia is szóba került nemrég.

Most az amerikai New Lines Magazine azt állítja, hogy a birtokukba került egy hangfelvétel, amiben egy Kreml-közeli oligarcha arról beszél:

Putyinnnak leukémiája van.

Az a lap beszámolójából nem derül ki, hogy Putyin a leukémia melyik fajtájában szenved, arra viszont kitértek, hogy az orosz biztonsági szolgálat, az FSZB központja egy "szigorúan titkos jegyzéket" küldött a szervezet minden regionális igazgatójának. A Bellingcat egyik munkatársa szerint ebben a jegyzékben az állt, hogy a vezetők ne higgyék el a Putyin állapotáról szóló híreszteléseknek, emellett utasítást kaptak arra, hogy milyen ilyen tartalmú pletykát "oszlassanak el". Azonban a levél pont, hogy ellentétes hatást váltott ki, és egyre többen hiszik el, hogy az orosz elnök súlyos betegségben szenved.

A New Line Magazine ugyanakkor hozzátette, hogy ezeket az állításokat lehetetlen ellenőrizni, valószínű, hogy azok terjesztik ezt a pletykát is, akik meg akarják buktatni az elnököt. Mindenesetre az elnök állapotára utaló jelek közé sorolják Putyin jól láthatóan megduzzadt arcát, ami valamilyen kezelésnek az eredménye lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás