promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin szeretője bejelentett valamit, ami szabályosan sokkolta az elnököt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az orosz vezetőt alaposan kiakasztotta a hír.

Oroszországban nemcsak a politikai helyzet zűrös, de jó ideje már az elnök magánélete is kaotikus állapotokat mutat. Vlagyimir Putyin bőszen óvja a privát szféráját, ezért meglehetősen nehéz hiteles információkat szerezni róla, de újra és újra felbukkannak vele kapcsolatban érdekes pletykák.

Annyi bizonyos, hogy az orosz vezető 1983-ban vette feleségül a nála 6 évvel fiatalabb Ljudmila Alekszandrovna Skrebnyevát, akitől két lánya született. Hosszas különélést követően 2013-ban vált el hivatalosan az asszonytól, de már korábban is híresztelték, hogy számos szeretőt tart.

Közülük az egyik – kis túlzással – világszerte ismert, a 39 éves Alina Kabajeva ugyanis egykori ritmikus gimnasztikázóként 2 olimpiai és 14 világbajnoki érmet szerzett. A politikában is szerepet vállaló nő feltehetőleg már szült egy kisfiút és egy kislányt Putyinnak, most pedig állítólag

úton van a harmadik közös baba is.

A pletykák szerint komoly rákbetegséggel küzdő, és hamarosan életmentő műtéten áteső orosz elnököt sokkolta a hír. Ezúttal ugyanis nem terveztek gyermekáldást, ám a természet a jelek szerint utat tört magának.

„Az elnök nyomottnak és tartózkodónak tűnt”

– kotyogta ki egy bennfentes, arra utalva, hogy Putyint megrázhatta szeretője várandósságának híre. Talán azért, mert attól tart, hogy a betegsége miatt már nem ismerheti meg gyermekét, esetleg attól fél, hogy az anya és az újszülött könnyen támadási célponttá válhat az ellenségei számára.

Alina egyébként négyhónapnyi „láthatatlanság” után áprilisban újra feltűnt Moszkvában. Feltehetőleg ekkor került újra szorosabb kapcsolatba Putyinnal, ami azt jelenti, hogy a baba a jövő év legelején megszülethet. A nő valósággal sugárzott a friss képeken, bár az elnök eddig egyetlen közös utódukat sem ismerte el hivatalosan.

Alina Kabajeva / Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás