promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter Mel Gibsonnal verte át a magyarokat? - Meghökkentő felvétel terjed a neten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan nem tudják eldönteni, hogy Hajdú Péter fotója valódi, vagy csak egy jól sikerült átverés.

Hajdú Péter sokak számára egy kifejezetten megosztó televíziós személyiség, hiszen egyesek szerint ő az ország egyik legjobb műsorvezetője, míg mások úgy gondolják, hogy egyáltalán nem való képernyőre.

Bármelyik oldalon is áll az ember, az tény, hogy Hajdú Péter folyamatosan elképesztő sikereket ér el a Life TV-n, ugyanis múlt héten például az Összezárva című műsorának ismétlése is rekordot döntött – bár ahhoz a részhez egy szomorú dolog is kapcsolódik, ugyanis a nemrég elhunyt Berki Krisztián szerepel benne.

Nemrég egy kifejezetten meglepő képet rakott ki a közösségi oldalára Hajdú Péter, ugyanis nem mással szerepel rajta, mint A rettenthetetlen és a Halálos fegyver-széria kétszeres Oscar-díjas világsztárjával, Mel Gibsonnal – bár a kommentelők egy része úgy gondolja, hogy nem valódi a felvétel, és a híresség csak átvert minket.

Hajdú Péter még poénkodott is azzal, hogy esetleg Mel Gibson lesz az Összezárva következő évadának egyik vendége, ami egyesek szerint egyszerre volt vicces és gyanús.

Elég valószínűtlen, hogy Hajdú Péter csak csúnyán megviccelte az egész országot, mivel ebből a posztból neki semmi haszna nem származna, ráadásul egészen könnyedén összefuthatott Mel Gibsonnal, ugyanis a színész jelenleg Budapesten forgatja a The Continental című sorozatot, ami a Keanu Reeves főszereplésével készült John Wick filmek világában játszódik, csak jóval korábban.

Itt lehet megnézni Hajdú Péter és Mel Gibson közös fotóját, ami minden bizonnyal valódi, és egyáltalán nem átverés, mint ahogy azt egyes kommentelők állítják:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás