promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismernéd őket? Így nézett ki fiatalon Vajna Tímea és Palácsik Lilla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előkerült egy nagyon régi fotó, amin együtt szerepel Vajna Timi és a testvére, Visváder-Palácsik Lilla.

Vajna Tímeát évekkel ezelőtt még Palácsik Tímeaként ismerte meg az ország, mikor komoly balhéba keveredett az akkori párjával, az azóta már elhunyt Damu Rolanddal. Ezek után szeretett bele Andy Vajnába, akivel végül össze is házasodtak, de sajnos nem tartott sokáig a boldogságuk, ugyanis a sztárproducer 2019-ben meghalt, ezt pedig állítólag azóta sem tudta feldolgozni az üzletasszony.

Az évek alatt Vajna Timi több mint 10 évvel fiatalabb testvére, Visváder-Palácsik Lilla is egész ismert lett Magyarországon, ráadásul éppen a második gyermekét várja a férjétől, így minden bizonnyal hatalmas a boldogság az egész családban.

Nemrég kikerült egy kép, amin egészen fiatalon láthatjuk a két testvért: Vajna Tímea tinédzserként, Lilla pedig még kislányként pózol a sok-sok esztendővel ezelőtt készült közös felvételen, amin szinte alig lehet rájuk ismerni.

Az biztos, hogy még nem sokan láthatták őket így, szóval valóban egy igazán különleges fotóról van szó.

Vajna Timi amúgy nemrég elárulta, hogy egy év múlva már ő is gyereket szeretne, vagyis könnyen lehet, hogy hamarosan újabb taggal bővül a család, és lesz kivel játszania Visváder-Palácsik Lilla kisfiának, Noah-nak és hamarosan születendő öccsének, aki elvileg az Ábel nevet fogja kapni.

Itt lehet megnézni Vajna Timit és a testvérét fiatalon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás