promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea kitálalt: valójában ezért nem vállalta a Dancing with the Starst
Borítókép:  youtube.com/Celeb24 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy meglepően őszinte posztot rakott ki Vajna Tímea, amiben egyebek között az újdonsült magyar-amerikai állampolgárságáról és a Dancing with the Starsról is beszél.

A minap igazán izgalmas dolog történt Vajna Timi életében, hiszen sikerült neki a teszt, így hivatalosan is magyar-amerikai állampolgár lett, aminek természetesen nagyon örül, ugyanis hosszú ideje vágyott erre. Nemrég kirakott ezzel kapcsolatban egy bejegyzést, amiben kitért arra, hogy milyen sok lemondással jártak az utóbbi évek, ráadásul már a gyermekvállalást is megemlítette – pedig állítólag már egy ideje szingli, bár ezzel kapcsolatban még nincsenek biztos információk.

„Tegnap végre magyar-amerikai állampolgár lettem, de a szívemben mindig magyar maradok. Igaz megtörtem a családi vonalat és lehet, hogy már a gyerekeim és unokáim kizárólag Amerikában fognak élni, de az is lehet, hogy inkább Magyarországot választják majd. Ez a 9 év nagyon sok lemondással, fegyelemmel és kitartással járt. A covid is lelassîtott mindent..Nem láthattam Andyt, a családomat, a szeretteimet, a barátaimat, az állataimat…Nem követhettem végig a kis unokaöcsém fejlõdését (csak facetimeon keresztül), nem lehettem ott a keresztapám temetésén, nem tudtam elvállalni a kedvenc TV mûsoromat a Dancing with the Stars-t, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ünnepelhetem meg a nagypapám 90. szülinapját (passportra való várakozás miatt)..nem ehettem finomakat, nem mehettem színházba, nem kirándulhattam a Bükkben és még sorolhatnám, de mégis biztonságot nyújt, hogy amerikai lehetek -fõleg ebben a mai világban.. csak az adó ne lenne itt közel 50%. Amit a médiában olvastok az nem mindig igaz, sõt..Nagyon köszönöm, hogy vagytok nekem és hogy ennyien gratuláltatok. Remélem jövõ ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben az amerikai zászló helyett”

– írta Vajna Tímea, akit biztos, hogy sokan megnéztek volna a TV2 sikerműsorában, a Dancing with the Starsban, szóval reméljük, hogy egyszer összejön neki a dolog.

A szöveg végén valószínűleg arra célzott Andy Vajna özvegye, hogy egyes hírek szerint most, hogy magyar-amerikai állampolgár lett, végre hozzáférhet a több milliárdos örökségéhez – de ezek szerint nem feltétlenül igazak a pletykák.

Az pedig sokak számára kifejezetten szívmelengető lehet, hogy Vajna Timi egy év múlva már babát szeretne – és mivel ilyen pozitívan nyilatkozott, könnyen elképzelhető, hogy a feltételezett összeveszésük után sikerült kibékülnie a szerelmével, és ismét együtt vannak.

Itt lehet megtekinteni Vajna Tímea posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás