promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: meztelen felvételek szivárogtak ki Palvin Barbiról, már a fél világ ezen csámcsog
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbara elvállalt egy pucérkodós projektet, amibe most bárki betekintést nyerhet.

Magyarország egyik legnagyobb büszkesége Palvin Barbi, aki az utóbbi években a nemzetközi modellvilág csúcsára ugrott a kifutókon nyújtott teljesítménye és a káprázatos szépsége miatt. A Budapesten született manöken már a sztárok életét éli, több mint 17,5 millió követővel rendelkezik Instagramon, ráadásul nemrég egy egészen új pályán is kipróbálta magát, ugyanis színésznek állt.

Palvin Barbara elvállalta az Eva Dolezalova által írt és rendezett Serpentine című rövidfilm főszerepét – az alkotás egy kígyóimádó szektáról szól, ahol rájönnek, hogyan lehet ember-kígyó hibrideket létrehozni, Barbi pedig a jelek szerint azt a nőt alakítja, aki életet ad ennek a lénynek.

Most kiszivárgott az alkotásból pár erősen felnőtt tekinteteknek szánt felvétel, amikből kiderül, hogy Palvin Barbara egy elég komoly dolgot is bevállalt a szerepe kedvéért, hiszen anyaszült meztelenre vetkőzött, így a rövidfilmben bárki megcsodálhatja a félelmetesen tökéletes, pucér testét – amit most a maszkmestereknek köszönhetően egy terheshas is díszít, a hátán pedig hámlik a bőr, mintha kígyóként vedlene.

Íme az eddig egész jó kritikákat kapott Serpentine-ben meztelenkedő Palvin Barbi, aki ezzel emberek millióinak váltotta valóra az álmát – 18+:


Kép: Profimedia


Kép: Profimedia


Kép: Profimedia


Kép: Profimedia

És íme egy kiragadott, szintén 18+-os videórészlet is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás