promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokak szerint Palvin Barbi most a legdögösebb – ilyen fotót még nem láthattál a magyar modellről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt már tudjuk, hogy Palvin Barbit állítólag nagyon nehéz az asztal alá inni, ha buliról van szó.

Nagyon sok magyar modell tud hála égnek érvényesülni a divatiparban. Ők igyekeznek megtartani a személyiségüket is, vagyis magyarként nem felejtik el, hogy honnan indultak. Palvin Barbi is egy közülük, akit már elég fiatalon, 13 éves korában felfedeztek.

Még ebben az évben debütált a Spur Magazine-ban, aztán jött az úgynevezett szamárlétra, amit a modelleknek is meg kell mászni. Az áttörés végül 16 évesen jött, amikor Palvin Barbit szerződtette az IMG Modells, ami a világ egyik legmeghatározóbb ügynöksége.

A modellszakmában sajnos nem elég a tehetség, szükség van egy jó nevű ügynökségre is annak, aki világsztár akar lenni. Persze ezt el lehet néha érni önerőből, és vannak olyanok, akikre így figyelnek fel, de ehhez azért kell egy hatalmas adag szerencse.

Palvin Barbi végül addig kapaszkodott, hogy 2019-ben első magyarként a Victoria's Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje lett.

A magyar modell magánélete is rendben van, és jelenleg rettentő boldog Dylan Sprouse-zal. Vele együtt jelent meg az Oscar afterbuliján is, ahol kiderült, hogy Palvin Barbit elég nehéz az asztal alá inni. Kinézte volna ezt belőle valaki?

Az eseményen egy riporter úgy gondolta, hogy Cole Sprouse lesz az, aki a legtovább talpon tud majd maradni a sok piától, de Palvin Barbi itt bizony közbelépett:

„Hé, ne felejtsd el, van itt egy magyar is. Simán leiszom őket, aztán csak elsétálok”

- poénkodott a modell.

Nos, az új Instagram posztjában lehet látni, hogy Barbin még egy óriási korsó sör sem tud kifogni. A Victoria's Secret angyala hiába vékony, vérbeli magyarként elég jól bírja a piát. Egy barátnője, Marissa Long is bevállalta a nagy korsó sört.

Sokak szerint Barbi nem is a bikinis fotóin, hanem így egy hatalmas korsó sörrel a kezében a legszexibb. Lehet simán meg tudott inni még egyet belőle.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás