promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas adósság maradt a gyönyörű feleségre, ő pedig a testével kezdett el törleszteni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma már szabadnak és boldognak érzi magát, és új életet akar kezdeni.

A gyönyörű Yasmin Baker egészen gondtalan életet élhetett addig, amíg meg nem romlott a házassága. Aztán a férje lelépett, ami talán nem is lett volna olyan nagy gond, viszont a nejére hagyott egy csomó adósságot is.

Yasmin egy csapásra kétségbeejtő helyzetbe került, és nem látott más kiutat, mint regisztrálni az OnlyFans fizetős oldalra. Ott aztán erotikus képeket és videókat kezdett el magáról készíteni, és ezzel megfordította a szerencséjét. Ma már az egyik legjobban kereső tartalomgyártónak számít a kétes hírnevű oldalon.

Az igéző szemű brit szépség három éve űzi ezt a foglalkozást, és már egyáltalán nem érzi kínosnak, hogy ebből származik a bevétele. Az Instagram-oldalán is merész képeket posztolgat magáról, de ezek csak étvágygerjesztők lehetnek a szaftosabb tartalmakhoz.

„Hamar megtanultam, hogy itt sincs könnyű pénz, több hónapi szorgalmas posztolgatásra, reklámozásra van szükség, és ragaszkodni kell a mennyiséghez és minőséghez egyaránt, hogy nagy rajongótábort építhess ki magadnak”

– osztotta meg tapasztalatait az exfeleség, aki az adósságait természetesen már rég visszafizette. Már arra is futja neki, hogy drága autókat, ruhákat és más ínyencségeket nézzen ki magának, a pénz birtokában könnyen elcsábul az ember.

A felesleges kiadásokat azonban igyekszik elkerülni, és a követőit is inkább arra biztatja, hogy okosan fektessék be a vagyonukat – ő például az ingatlanokra esküszik. Abban nem biztos, hogy 10 év múlva is az OnlyFans-on fog dolgozni, viszont szeretné elérni, hogy az ott szerzett jövedelméből tartsa fenn magát.

Az az álma, hogy kutyamenhelyet létesíthessen, és valamikor majd egy teljesen új életet kezdhessen álmai földjén, Panamában. Minden napját ezekre a célokra koncentrálva tölti, és emiatt érzi magát igazán boldognak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás