promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járai Máté felesége tényleg pasizni ment Thaiföldre? Most kiderült az igazság!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Járai Kíra hazatért Thaiföldről, és elmondta, hogy miért Járai Máté nélkül ment ki.

A Nyerő páros című műsorban az egész ország betekintést nyerhetett Járai Máté és Kíra kapcsolatába, sokan pedig nagyon meglepődtek, mikor kiderült, hogy nyitott házasságban élnek. Páran elítélték őket, de voltak olyanok is, akiknek tetszett ez a fajta, sokak által nyitottnak nevezett gondolkodás – viszont még így is rengetegen meglepődtek azon, hogy Járai Kíra nemrég egy hónapra Thaiföldre utazott a férje nélkül, ráadásul a thai box edzőjével.

Rögtön felmerültek a pletykák, hogy Járai Kíra pasizni ment Thaiföldre, de most elárulta, hogy egyáltalán nem erről volt szó, ugyanis csak azért nem vitte magával Járai Mátét, mert ő éppen a színházban dolgozott/dolgozik, illetve mindig is vágyott arra, hogy valamikor egyedül utazzon – és ez össze is jött neki, ugyanis két hét után levált a társaságtól, és külön folytatta tovább, ami nagyon jó élmény volt neki.

Járai Máté persze tárt karokkal várta őt itthon, és nagyon örült, hogy végre újra láthatja élete szerelmét, akinek szinte folyamatosan írt valami kedvességet a Thaiföldön készült posztjai alá – ebből is látszik, hogy nagyon jól érzik magukat együtt, és megtalálták egymásban az igazit, aki előtt teljes mértékben önmaguk lehetnek.

Itt lehet megnézni a Járai Kírával készült interjút, amiben bővebben is beszél a kiruccanásról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás