promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul szakított Vasvári Vivien, nagy dérrel-durral törölte a párjával közös képeit
Borítókép:  LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyelőre nem tudni, mi vezetett a szétváláshoz, márciusban még dúlt a szerelem.

Nincs szerencséje a férfiakkal Vasvári Viviennek. Az exsportoló, modell és médiaceleb 2020-ban, mindössze két év házasság után vált el Szegedi Ferenctől (Fecsótól), és már-már úgy tűnt, hogy új párja mellett végre megtalálta a boldogságot.

Bár a magánéletére kínosan ügyel a szőke szépség, éppen idén márciusban adott hírt arról, hogy lassan 2,5 éve van együtt szerelmével, Zsigmonddal, és még mindig dúl a love közöttük.

Úgy tűnik, hogy ennek most hirtelen vége lett, Vivien ugyanis gyorsan kipucolta az Instagram-oldalát, és eltüntette a közös képeiket. Megbízható források szerint már a szétköltözés is folyamatban van.

Az ügy háttere egyelőre ismeretlen, de Zsigmond és a 31 éves szőkeség tavaly rövidebb időre már szakított. Akkor úgy tűnt, hogy a kibékülést követően még erősebb lett a kapcsolatuk, ám ebbe most valami váratlan esemény csúnyán belerondított.

Vasvári Vivient a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorból ismerhette meg a magyar közönség, és a mindig fitt és nett hölgy azóta is igyekszik szem előtt maradni a közösségi médián keresztül. 2014-ben megszülte kislányát, Arianát, akinek az édesapjáról csak annyit tudni, hogy orosz származású.

A szépséges anyuka 2018-ben hozta világra második gyermekét, ezúttal egy kisfiút (Szegedi Edward Ferencet), akinek apjával, Fecsóval azonban már a következő évben megromlott Vivien viszonya, és végül a házasságuk menthetetlennek bizonyult.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás