promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sportot űz a nőverésből? - Megint letartóztatták a DC botrányos sztárját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezra Millert ismét letartóztatták Hawaiin másodfokú testi sértés miatt.

A Hawaii Rendőrkapitányság honlapján közzétett közlemény szerint a DC sztárját kedd hajnalban vették őrizetbe a rendőrök Pāhoában. Hajnali 1 óra 10 perckor a járőrök egy támadásról szóló bejelentésre reagáltak, amely egy összejövetelen történt egy magánlakásban.

„A nyomozás során megállapították, hogy a később Ezra Millerként azonosított személy dühös lett, miután távozásra szólították fel, és állítólag egy széket eldobva homlokon ütött egy 26 éves nőt, aki emiatt megsérült”

– áll a közleményben.

A női áldozat megtagadta az sérülése ellátását.

Ezra Millert hamarosan megtalálták egy közeli forgalmas csomóponton, majd hajnali 1:30-kor letartóztatták másodfokú testi sértés miatt. Végül kedden hajnali 4 óra után engedték szabadon, miután egyeztetett a megyei ügyészséggel. Az esettel kapcsolatban a nyomozás folyamatban van.

Nem ez az első eset, hogy a színész erőszakosan viselkedett. Néhány héttel korábban Millert letartóztatták Honoluluban egy karaoke bárban történt incidenst követően. Március 27-én a színész állítólag „ideges lett, miközben a bár vendégei karaokét kezdtek énekelni”.

A jelentések szerint Ezra Miller „ocsmányságokat kezdett kiabálni, és egy ponton elkapta a mikrofont egy 23 éves, karaokét éneklő nőtől, majd később nekirontott egy 32 éves, dartsozó férfinak.”

Két évvel ezelőtt pedig a torkánál fogva ragadott meg egy lányt, akit a kamerák szeme láttára a földre tepert egy összeszólalkozás után.

A színész botrányai könnyen lehet, hogy a karrierjébe kerülhetnek, egyes hírek szerint, a Warner Bros. már az előző letartóztatása után is figyelmeztette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás