promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: véget ért a DC népszerű szuperhősének pályafutása, „megőrült” Ezra Miller?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy a Warner és a DC megválik a The Flash sztárjától, Ezra Millertől a botrányos viselkedése miatt.

A 29 éves színész, Ezra Miller sokak szerint egy kifejezetten extravagáns, de nagyon tehetséges figura, aki fényes jövő előtt állt Hollywoodban, hiszen megkapta a The Flash szerepét a DC szuperhős univerzumában, ráadásul a Legendás állatok-szériában is feltűnt – de most könnyen lehet, hogy csúnyán elgáncsolta magát a világsztár, ugyanis a balhéi miatt vészhelyzet megbeszélést tartott a Warner Bros., ennek pedig nem lett jó vége a híresség számára.

Ezra Miller két évvel ezelőtt a torkánál fogva ragadott meg egy lányt, akit a kamerák szeme láttára a földre tepert egy összeszólalkozás után, nemrég pedig Hawaiin egy karaoke bárban okozott bonyodalmat, mikor két emberrel kötekedett agresszívan – ezért a Warner Bros. most úgy döntött, hogy minden projektjét felfüggeszti a színésznek, bár az még nem derült ki, hogy a 2023. június 23-án érkező The Flash filmmel mi lesz így, hiszen elvileg már majdnem kész van.

Pár bennfentes szerint Ezra Miller már a The Flash forgatásán is elég furcsa volt, hiszen sűrűn előfordult nála, hogy szinte őrült módon kiakadt, ezzel pedig nagyon megnehezítette a munkálatokat – vagyis a stúdiónak komoly pénzveszteséget okozott a színész „hisztije”, így ebből a szempontból is érthető, hogy miért jutottak erre a döntésre a meeting folyamán.

A Warner Bros. valószínűleg nem örül annak, hogy Ezra Miller „pont most” keveredett újabb botrányba, mivel április 14-én mutatják be a Legendás állatok: Dumbledore titkai című filmet, amiben őt is láthatjuk, így könnyen lehet, hogy sokan miatta nem nézik majd meg a filmet – bárhogy is legyen, az eddigi visszajelzések alapján az emberek többsége örül annak, hogy a stúdió szankciókat szabott ki a hírességre a vállalhatatlan viselkedése miatt.

Ezra Miller amúgy fantasztikus volt a Beszélnünk kell Kevinről, illetve az Egy különc srác feljegyzései című filmekben, ráadásul jóval szórakoztatóbbá tette The Flash-ként a DC moziverzumot is, szóval reméljük, hogy hamarosan összeszedi magát, elnézést kér a botrányai miatt és újra bebizonyítja, hogy milyen remek színész – mert ha továbbra is balhékba keveredik és nem mutatja a fejlődés jelét, akkor lőttek a karrierjének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás