promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Letartóztatták a Harry Potter és a Flash sztárját - Már nem az első eset, hogy részegen randalírozott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezra Millert hétfőn tartóztatták le Hawaiin, miután összetűzésbe keveredett egy karaoke bár vendégeivel.

A Hawaii rendőrség bejelentette, hogy a színészt letartóztatták, garázdasággal és zaklatással vádolják. A jelentés szerint Ezra Miller egy karaoke bárban volt vasárnap este, amikor hirtelen ocsmányságokat kezdet kiabálni, és ideges lett, amikor az emberek karaokézni kezdtek. Egy ponton állítólag egy dartsozó férfinak is nekiesett, és kikapta a mikrofont egy nő kezéből a dal közepén.

A színészt nem sokkal éjfél után letartóztatták, vádat emeltek, majd az 500 dolláros óvadék ellenében elengedték.

Nem ez az első eset, hogy Ezra Miller erőszakosan viselkedett nyilvánosan. Korábban 2020 áprilisában is felkerült a címlapokra, miután megjelent egy videó, amelyen láthatóan egy nőt fojtogat egy izlandi bárban. A hét másodperces klip sokkolta az internet népét, mert látszólag egy nevető nőt támadott meg.

„Akarsz harcolni?”

- kiáltotta akkor a színész, és megragadta a nő nyakát, majd a földre taszította.

Akkor többen azt gondolták, hogy az egész egy megrendezett jelenet. De a bár egyik forrása azt mondta, hogy az eset azután történt, hogy Millert megkereste a rajongók egy csoportja, akik elég rámenősek voltak. A forrás megerősítette, hogy komoly veszekedésről volt szó, és a színész nagyon dühös volt, amikor kikísérték a helyszínről, de akkor vádat nem emeltek ellene.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás