promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka bevállalta: Zanzibárban mutatta meg a bikinis, kisportolt testét - Ez aztán a látnivaló!
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka éppen Zanzibárban tart Alakfreform tábort, de szerencsére volt ideje készíteni egy csábító fotót is.

Rubint Réka folyton elfoglalt, hiszen nem csupán a brandjét építi, miközben edzéseket tart országszerte, hanem külföldön is aktív, ugyanis a lelkes Alakreformosokat viszi szebbnél szebb helyekre, hogy csodás környezetben élvezhessék a jóleső testmozgás örömét, meg persze az együtt töltött időt és a bulikat – bár nemrég nagy botrány volt abból, hogy állítólag kicsit túltolták a partyt egy balatonfüredi szállodában.

Az Alakreformosok most éppen Zanzibárban vannak, ahová nemcsak Rubint Réka kísérte el őket, hanem Schobert Norbi is – és láthatóan nagyon jól érzik magukat, ugyanis a fitneszedző nemrég kirakott egy képet, amin bikiniben élvezi a napsütést, miközben szeretett férje is ott van mellette.

„Álmodj és MERD megvalòsítani mindazt, amit a belső hangod súg! Mert a megérzésed a legbölcsebb tanácsadòd. Hàlás és Boldog vagyok … mindenért”

– írta Rubint Réka a poszthoz.

Rubint Réka hatalmas dekoltázst és kidolgozott kockahasat is villantott a fotón, így nem meglepő, hogy csak úgy özönlöttek a bejegyzéshez a dicsérő kommentek, hiszen valóban fantasztikusan néz ki a híresség, főleg fürdőruhában.

Itt lehet megnézni Rubint Réka szexi képét, amin Schobert Norbi mellett láthatjuk őt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás