promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka az egész országot átverte? - Megdöbbentő felvétel került nyilvánosságra
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka az Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi adásában a könnyeivel küszködve mesélt a húsevő baktériumról, ami megtámadta Schobert Norbi szívét – vagy talán mégse?

Tegnap este Rubint Réka volt a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című beszélgetős műsor vendége. A fitneszedző nagyon megnyílt a műsorvezetőnek, így egészen komoly témákról is beszélt, ráadásul fájdalmas őszinteséggel. Az is szóba került, hogyan élte meg azt a rendkívül megterhelő időszakot, mikor életmentő szívműtétet kellett elvégezni a férjén, Schobert Norbin, akinek mindössze 10 százalék esélye volt a túlélésre:

Rubint Réka elmesélte Hajdú Péternek, hogy nagyjából 9 évvel ezelőtt egy húsevő baktérium „megzabálta” Schobert Norbi szívének az egyharmadát – de most kikerült az internetre egy videó, ami úgy tűnik, hogy cáfolja ezt.

„A húsevő elnevezés az én imádott, drága szerelmemnek a fejében fogant meg. Szó sincs semmiféle húsevő baktériumról”

– mondta Rubint Réka az Aktív egy elvileg még 2012-ben készült adásában.

Felmerülhet a kérdés, hogy akkor végül is mi az igazság? Megtámadta Schobert Norbi szívét egy húsevő baktérium, vagy sem? A kommentelők között akadnak olyanok, akik hazugsággal, átveréssel vádolják a sztárpárt, hiszen szerintük csak azért mondták ezt, hogy sajnálják őket az emberek – de persze sokan a védelmükre keltek, mivel könnyen lehet, hogy a felvétel idején még nem tudták biztosan, hogy egy húsevő baktériumról van szó, vagy csak meg akarták nyugtatni az aggódó rajongókat egy „kegyes hazugsággal”.

Itt lehet megnézni a „lebuktató” felvételt Rubint Rékáékról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás