promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley nagyon próbálja elterelni a figyelmet, de így is mindenki a hatalmas melleit nézi
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley ismét egy dögös fotóval örvendeztette meg a követőit, bár most próbált egy kicsit cseles lenni.

Az 56 éves Elizabeth Hurley-t a legtöbben az Austin Powers első részéből, a Bájkeverő című Brendan Fraser vígjátékból, vagy a Pereld a nőt!-ből ismerhetik, amiben a Jóbarátok sztárjával, Matthew Perry-vel szerepelt. A színésznő az utóbbi években kiérdemelte magának „az igazi MILF” megnevezést, ugyanis folyton szexi képekkel bizonyítja, hogy ő a világ egyik legszebb, legcsábítóbb nője – és most is így tett.

Elizabeth Hurley a legújabb posztjában elmesélte, hogyan mentett meg két tengericsillagot – és mindezt pár bikinis, vadító képpel demonstrálta, amin bárki megcsodálhatja a tökéletes melleit és az irigylésre méltó alakját.

A fotókon egy aprócska, kék fürdőruha van a hírességen, aki boldogan tartja a kezében a két megmentett tengericsillagot – bár ez egyeseknek csak a sokadik megtekintésre tűnhet fel, hiszen elég nehéz a méretes keblein kívül másra koncentrálni.

Az biztos, hogy Elizabeth Hurley szépsége páratlan, hiszen ő valóban annyira gyönyörű, hogy bárkivel el tudja hitetni, az életkor az csupán egy szám, és egyáltalán nem az határozza meg egy ember vonzerejét.

Itt lehet megnézni Elizabeth Hurley szexi képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás