Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Felkavaró dolgot találtak egy évek óta elhagyatott akváriumban, ez maga a horror - videó

Felkavaró dolgot találtak egy évek óta elhagyatott akváriumban, ez maga a horror - videó

Színes

Felkavaró dolgot találtak egy évek óta elhagyatott akváriumban, ez maga a horror - videó

Színes

Baranyecz János 15:34

2014-ben úgy megrongálódott egy spanyol akvárium, hogy a tulajdonosok inkább bezárták az egészet – de az állatokat ott hagyták.

Évekkel ezelőtt pár befektető úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne egy modern, jól felszerelt akváriumot nyitni Spanyolország egyik partján, hiszen így több pénzük lehetne a turisták miatt. Ez meg is történt, az épület pedig tele volt különleges élőlényekkel, de senki se számolt a környezeti tényezők veszélyeivel:

2014-ben egy több méteres szökőár súlyosan megrongálta az objektumot, amit 700 ezer euróba, azaz nagyjából 263 millió forintba került volna felújítani – ezt már nem vállalták a tulajdonosok, így a maradék pénzüket mentve bezárták a helyet, de kegyetlen módon az állatokat is ott hagyták meghalni, valószínűleg azért, hogy ne kelljen kifizetni az elszállításukat.

Az évek során többen is betörtek az épületbe és tovább rongálták azt, közben pedig szárnyra keltek a szóbeszédek, hogy milyen horrorisztikus látvány fogadja azokat, akik bemerészkednek – nem is kellett ennél több ahhoz, hogy egy Juju Urbex nevű francia videós ellátogasson erre a helyre, és megmutassa a világnak a szörnyű igazságot.

A felvételeken jól látni, hogy rettenetes állapotban van az objektum, amiben sok helyen valóban állati tetemek hevernek – de az épület legsötétebb szobájában olyasmi fogadta a stábot, ami később a rémálmaikban köszönt vissza: egy magára hagyott cápa rothadó, poros maradványai.

A videós nem árulta el, hogy pontosan hol is található ez az akvárium, hiszen nem akarja, hogy a vandálok tovább rontsák a helyzetet, de az biztos, hogy a felvételek felháborították és sokkolták az embereket, akik nem tudják elhinni, hogy valaki ilyen kegyetlenségre képes.

Itt lehet megnézni a felkavaró videót:

Borítókép: youtube.com/Juj' Urbex (screenshot)