promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Egy gonosz, rothadt nő vagy” – G.w.M durván kiakadt, nyilvánosan ment neki az exének
Borítókép:  youtube.com/9Tv- Ferencváros Televíziója (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M eddig kordában tartotta az indulatait, de most elszakadt nála a cérna, és kemény dolgokat írt Nagy Melanie-nak.

Nagy port kavart annak idején, mikor kiderült, hogy a válófélben lévő Kulcsár Edina összejött G.w.M-mel, miután eddig tisztázatlan okoknál fogva szakítottak a párjaikkal. A rappert hiába faggatták, nem igazán akarta kiteregetni a szennyest az exével, Nagy Melanie-val, illetve a szétválásukkal kapcsolatban, de most úgy tűnik, hogy történt valami komoly összetűzés közöttük, hiszen G.w.M nyilvánosan üzent az egykori szerelmének, akit elég durva jelzőkkel illetett.

„Te mit képzelsz magadról? Felhív a kislány, hogy át akar jönni, erre azt mondtam kérdezzen meg téged, de te nem engeded! A következő pillanatban, amikor már haza ér a gyerek, kikapod a kezéből a telefont és azt mondod, hogy majd holnap jöhet, itt aludhat, majd elkezdesz csúnyán kiabálni a gyerek előtt, hogy g*cis k*rva stb... Annyira egy gonosz, rothadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összekavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád. Szeretném, ha észhez térnél, és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát te romlott nő. A médiát is felnyalod (sztároskodsz) és előadod magad milyen diplomatikus, kifinomult áldozat vagy, de azt kellene látniuk, ahogyan a gyerekek előtt, vagy kamera nélkül viselkedsz... Szégyen gyalázat vagy. Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyermekeim lelkiállapotát te koholmány! [...]

U.i.: Tudom, hogy nem itt kellene üzennem neki, és még mindig nem akarok kitálalni róla, miért hagytam el, de letiltott és nem hagy más utat”

– írta G.w.M egy Insta Storyban.

Nagy Melanie állítólag hatalmas összeget követel havonta G.w.M-től, aki nem akarja kifizetni azt, ez pedig könnyen jelenthet feszültségforrást számukra. A fentiek alapján nem éppen békés jelenleg a viszonyuk, így esélyes, hogy komoly bírósági üggyé fajul a konfliktusuk, és ezt valószínűleg sajnos a gyerekek fogják a legjobban megszenvedni, hiszen nekik ilyenkor a legrosszabb látni, hallani a szülők marakodását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás