promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szorult helyzetbe került G.w.M - Egy vagyont követelnek a rappertől
Borítókép:  Youtube/9Tv- Ferencváros Televíziója (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Volt párjával képtelenek megegyezni az összegben, mégcsak nem is közelítenek egymáshoz az elképzelések.

Mi is megírtuk, hogy az a hír járja G.w.M, vagyis Varga Márk nem akarja kifizetni az exe által követelt gyerektartást. A rapper gyerekenként 50 ezer forintot akar adni Nagy Melanie-nak, de a felesége ezt kevesli, valamint ebből az összegből hiányozna a közösen felvett lakáshitelük ráeső része.

G.w.M egyik ismerőse szerint a rapper ennél sokkal többet ajánlott, mégsem tudtak megegyezni Nagy Melanie-val.

„Én úgy hallottam, amikor szakítottak, megállapodtak, hogy Márk fizeti a lakáshitel törlesztőrészletét, a lányuk óvodai költségeit, illetve ezen felül is adna pénzt a két kisgyerek után. Végül Melanie volt az, akinek ez nem felelt meg”

– magyarázta a Blikknek egy forrás.

„Azt mondta Márk, hogy a volt párja közel másfél millió forintot kér havonta tőle gyerek- és élettársi tartásdíj jogcímen, ami, lássuk be, hatalmas összeg”

– folytatta a forrás. Bár más információk szerint a Melanie által kért összeg nagyjából a fele ennek.

 „A mai világban sokan lépnek le otthonról úgy, hogy egy forintot sem hagynak hátra. Márk nem ilyen, ő segítene. Rendszeresen bevásárol, vesz pelenkát, tápszert és minden mást, amire csak a gyerekeknek szükségük van. Nem rossz ember ő, szó sincs arról, hogy a gyerekei bármiben is hiányt szenvednének. Le kell nyugodniuk és elengedni az irreális követeléseket”

– mondta el a barátjuk.

A volt férj és feleség egyre kevésbé valószínű, hogy meg fog egyezni, így előreláthatólag a bíróság fog dönteni a vitájukban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás