promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott az RTL Klub híradósa, és ennek most a fél ország örül
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szellő István úgy néz ki megbánta egy régi döntését.

Anno még tavaly májusban robbant nagyot a hír, amikor kiderült, hogy a Magyarország egyik kedvenc sztárpárosa, Szellő István és Gubík Ági szakítottak. Külsős szemmel mindig nehéz eldönteni, hogy valakik összeillenek-e, de itt a fél ország úgy volt vele, hogy igen, és sajnálták is, hogy szétmentek.

A sajtó hiába próbált mindent elkövetni, hogy titkokat derítsen ki, az RTL Klub híradósa anno kikötötte, hogy az életük alakulása csak kettőjükre tartozik.

Szellő István és a színésznő hat évig voltak együtt, és állítólag akadt bőven hullámvölgy a kapcsolatukban, amit igyekeztek megoldani. Most azonban felröppentek a pletykák, hogy nem bírják egymás nélkül, és újra összejöttek.

„Annak idején nyomon követtem a szerelmes pár életét, annál is inkább, mivel mindketten nagy kedvenceim. Szomorú voltam, amikor anno szakítottak, mert szerintem igazán összeillő párost alkotnak. Ezért kifejezetten boldog lettem, amikor a múlt héten megláttam őket együtt a harmadik kerületben, a Nánási udvarban. Először Istvánt vettem észre: Teljesen ősz a haja, de így talán még sármosabb. Aztán másodperc múlva láttam, hogy Gubík Ági színésznő is vele van: ragyogóan szép volt, mint mindig”

- idézte a Blikk a HOT! magazin olvasóját, aki szerint szent a béke Szellő és Gubik között.

Arról nincsen szó, hogy a páros csinált-e valami olyan dolgot, ami miatt ki lehetne jelenteni, hogy újra együtt vannak. Ha igen, akkor annak tényleg a fél ország örülni fog.

Érdekesség, hogy anno a páros szakításáról is a HOT! magazin számolt be először.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás