promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az év botránya: átverés volt Will Smith hatalmas pofonja az Oscar-gálán?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki megdöbbent, amikor Will Smith élő adásban felpofozta Chris Rockot egy rosszul sikerült poén miatt az Oscar-gálán – pedig lehet, hogy csak eljátszották?

Magyar idő szerint hétfő hajnalban lezajlott a 94. Oscar-díjátadó, ami elég eseménydúsra sikeredett, hiszen olyasmi történt, ami szinte sokkolta az embereket: a híres komikus, Chris Rock éppen Will Smith feleségének betegség miatt kopaszra borotvált fején viccelődött a színpadon, ami annyira nem tetszett a színésznek, hogy nemes egyszerűséggel oda sétált hozzá élő adásban, majd lekevert neki egy hatalmas pofont, visszaült a helyére és üvöltözésbe kezdett – a váratlanul jött jelenettől persze megfagyott a levegő, hiszen nehezen lehetett eldönteni, hogy megrendezett, vagy valódi volt a dolog.

Nagyon megoszlik az emberek véleménye a botránnyal kapcsolatban, ugyanis sokan kiállnak Will Smith mellett, és úgy gondolják, hogy helyesen, „férfiasan” cselekedett, mikor megvédte Jada Pinkett Smith becsületét – míg mások szerint a világsztár primitíven viselkedett, és nem kellett volna ennyire túlreagálnia Chris Rock ártatlannak szánt poénját.

A szemtanúkon látni lehetett, hogy a legtöbben megrémültek a csapás láttán, de persze mivel színészekről van szó, páran egyből rávágták a felkavaró eseményre, hogy átverés az egész, hiszen ilyesmi nem történhet meg Hollywoodban – főleg az volt gyanús, hogy senki se állította meg Will Smith-t, aki ráadásul utána vígan élvezte tovább az estét, amiről végül egy Oscar-díjjal térhetett haza.

Az eddigi közvélemény-kutatások alapján az emberek túlnyomó része úgy gondolja, hogy igazi volt a konfliktus, és Will Smith hiába nevetett először a poénon, akkor teljesen elvesztette az eszét, mikor meglátta, hogy a feleségének mennyire rosszul esett az – de egyes pályatársai szerint ez sem indok arra, hogy erőszakhoz folyamodjon, főleg úgy, hogy emberek milliói néznek fel rá.

Will Smith nem kért bocsánatot Chris Rocktól, aki bármikor feljelenthetné őt, de állítólag mégse szeretné.

Itt lehet megnézni a felkavaró jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás