promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith verekedésbe keveredett - Meg kellett védenie a felesége becsületét?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem ment le balhé nélkül az idei Oscar-gála. Will Smith egyszer csak felment a színpadra és lekevert egy pofont Chris Rocknak.

Magyar idő szerint hajnalban rendezték meg a 94. Oscar díjátadót, amin rengeteg nagy sztár is megjelent. Idén a legnagyobb visszhangot nem egy díj átadása váltotta ki, hanem a gála műsorának egyik rosszul sikerült poénja.

Chris Rock egy rövidebb humoros előadással szerette volna oldani a feszültséget a legjobb dokumentfilm díjja előtt, de az egyik poénja nem is sikerülhetett volna rosszabbul. Éppen Jada Pinkett Smith kopaszságáról sütött egy viccet, amit a férje, Will Smith nem tűrhetett, felment a színpadra és megpofozta Chris Rockot.

Rock szerint Jada Pinkett Smith kopaszsága miatt szerepelhetne a G. I. Jane 2-ben, ugyanis Demi Moore is levágatta haját az első rész miatt.

Miután elhangzott a vicc, Will Smith felsétált a színpadra, majd behúzott a nevető Chris Rocknak, aki egészen jól kezelte a helyzetet. Egy darabig még kiabáltak egymásnak, Smith szitkozódva közölte vele, hogy ne vegye a szájára a feleségét, Rock pedig azzal próbált mentegetőzni, hogy ez egy G. I. Jane vicc volt, majd amikor látta, hogy ezek az érvek nem hatják meg a színész társát, inkább tovább haladt a műsorral.

Valljuk be, a poén eléggé ízléstelen volt, ugyanis Jada nem így próbál divatos lenni, hanem a betegsége miatt kopasz. Will Smith felesége alopeciában szenved, ami foltos hajhullást eredményez a fejbőrön, vagy a test bármely szőrös részén, például a szemöldökön.

A kiakadt színész végül maga is díjazott lett, a Richard királyban nyújtott alakításáért kapott díja átvétele közben sírva magyarázta meg, hogy miért is kellett közbelépnie a sértő poén miatt. Ugyanis tudja, hogy a szakmával jár, hogy mosolyogva kell fogadni az ízléstelen vicceket is, mintha mi sem történne, de neki kötelessége megvédenie az övéit. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás